استاد مدرسه علمیه الزهرا(س)گرگان:
مسلمین جهان با تمسک به حبل الله در برابر دشمنان مقاومت کنند
شنبه ۱۷ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۰۸:۱۳:۰۱به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، آقای دکتر محمد حکیمی در همایشی با عنوان "پیامبر(ص) و همگرایی مسلمین" که ازسوی مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان با مشارکت مرکز بزرگ اسلامی شمال کشور، از طریق سامانه سیما و پخش زنده(لایو) برگزار شد، امام خمینی(ره) را به عنوان پیشروان وحدت اسلامی معرفی کرد.
وی گفت: یکی از مشکلات بزرگ جامعه اسلامی ایجاد تفرقه دشمنان اسلام بین مسلمین جهان است و مسلمانان با تمسک به حبل الله در برابر دشمنان ایستادگی و مقاومت کنند.
استاد حوزه در بحث معنای وحدت اسلامی بیان کرد: وحدت اسلامی به این معنا نیست که هر کدام از مذاهب و فرقه ها از اعتقادات خود دست بردارند بلکه وحدت معنای خاصی دارد، در عین اینکه هر مسلمانی عقاید خود را دارد اما بر اساس عقاید مشترک که توحید و پیامبر(ص) و قرآن کریم که حبل الله است، با هم اتحاد داشته باشند.
حکیمی با استناد به روایتی از پیامبر(ص) درمورد ضرورت وحدت اسلامی گفت: «با چنگ زدن به قرآن کریم و پیامبر و توحید با هم اتحاد داشته باشیم» که باتوجه به روایت فوق؛ تفرقه و جدایی مسلمانان عامل تضعیف قدرت آنان است وآیه 21سوره مبارکه احزاب براین مطلب دلالت دارد.
وی با اشاره به کلامی از امام خمینی(ره) گفت: بدون وحدت نمی توان در برابر شیطان بزرگ آمریکا و استثمارگران و قدرت های استعماری ایستادگی کرد و به اهداف رسید، بنابراین برای اینکه قدرت خود را حفظ کنیم باید وحدت داشته باشیم زیرا نتیجه تفرقه این است که استعمارگران کشور ما را زیر سلطه خویش ببرند.
استاد دانشگاه ادامه داد: عرب ها و و هابیت توجه ندارند که اسرائیل به دنبال توسعه و گسترش حکومت یهود در منطقه است و با تفرقه بین مسلمانان او را به اهداف خود می رسانند.
حکیمی خاطرنشان کرد: در سیره و سبک زندگی پیامبر(ص) رفتار وحدت آفرین را به طور واضح در موارد مختلف می بینیم، در بدو ورود ایشان به مدینه یک پیمان عمومی با اهل کتاب و یهودیان مدینه نوشتند که با حفظ اتحاد، حافظ مصالح یکدیگر باشند.
وی، از دیگر خدمات شایان پیامبر(ص) را ایجاد پیمان اخوت و برادری بین مسلمانان دانست و اظهار کرد: از عوامل مهم ایجاد تفرقه؛ قومیت گرایی، جهل، افراط و تفریط، تمسخر، تعصب های بی جا است.
استاد حوزه، عقلانیت و منطق را از شرایطگفتگو در بحث وحدت مسلمانان دانست و افزود: دلایل عقلانی را باید با گفتگوی محترمانه بیان کرد و اگر کسی به دنبال حقیقت باشد، به او آگاهی بخشید که ائمه معصومین چنین رفتاری را داشتند.
استاد حوزه اضافه کرد: امام زمان(عج) قبل از اینکه ظهور کنند مردم را دعوت به وحدت کرده و بر پرهیز از کینه توصیه می کنند.