کد مطلب: 97517 تعداد بازدید: ۴۱۱

استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(س) کلاله:

وحدت مهمترین عامل بقای یک جامعه است

چهارشنبه ۷ آبان ۱۳۹۹ ساعت ۲۲:۳۵:۰۵
خانم فاطمه قنبری استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(س) کلاله، با بیان اینکه مهمترین عامل بقا برای یک جامعه وحدت است، خاطرنشان کرد: کمال، ترقی و پیشرفت جوامع، جز در پرتو وحدت کلمه و برادری، همکاری و هماهنگی میسر نمی گردد.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم فاطمه قنبری در نشستی که با حضور جمعی از طلاب مدارس علمیه خواهران اهل تسنن و تشیع شهرستان کلاله و کارکنان سازمان تبلیغات اسلامی در دفتر امام جمعه این شهرستان برگزار شد، بیان کرد: حضرت امام(ض) در وصیت نامه خود می فرمایند: «آن عاملی که انقلاب را به پیروزی رساند، انقلاب را نیز تداوم خواهد داد»؛ توکل به خدا، ایمان مردم به اسلام و تصمیم قاطع بر انجام وظیفه الهی و اسلامی و وحدت کلمه رمز پیروزی و تداوم انقلاب است.

وی با بیان اینکه حفظ وحدت و آثار و نتایج آن یک درس همیشگی برای همگان است، اضافه کرد: یکی از اساسی ترین خطوط تفکر امام راحل حفظ وحدت ملی و توجه به توطئه های تفرقه افکن است، خواه تفرقه بر اساس مذاهب و یا قومیت ها باشد.

استاد مدرسه علمیه فاطمه الزهراء(س) شهرستان کلاله خاطرنشان کرد: قرآن کریم وحدت را شیرازه اصلی دین اسلام می داند و می فرماید: «همگی به رشته دین خدا چنگ زنید و به راه های متفرق نروید و به یاد آرید این نعمت بزرگ خدا را که با هم دشمن بودید و خداوند در دل های شما الفت و مهربانی انداخت و به لطف خداوند همه برادر دینی یکدیگر شدید. در صورتی که شما در پرتگاه آتش قرار داشتید و خدا شما را نجات داد».

قنبری با اشاره به آیاتی از قرآن کریم اظهار کرد: ریسمان وحدت الهی در تمامی تاریخ وجود دارد تا تمام مؤمنان حول محور آن گرد آیند که پراگندکی و دشمنی درون گروهی یا بین پیروان یک دین واحد، مثل حفره ای از آتش سوزاننده و نابود کننده است.

وی نعمت اتحاد و همدلی مؤمنین را به عنوان یکی از آیات الهی معرفی کرد که شناخت درست این نعمت و ایجاد آن بین مؤمنان عامل هدایت است، همان طور که پیامبراسلام صلی الله وعلیه و آله وسلم می فرمایند: وحدت مایه رحمت و تفرقه موجب عذاب است.

استاد حوزه با بیان اینکه مهمترین عامل بقا برای یک جامعه وحدت است، خاطرنشان کرد: کمال، ترقی و پیشرفت جوامع، جز در پرتو وحدت کلمه و برادری، همکاری و هماهنگی میسر نمی گردد.

قنبری در تشریح وحدت اسلامی بیان کرد: وحدت اسلامی، همکاری و تعاون پیروان مذاهب اسلامی براساس اصول مسلم و مشترک اسلامی و اتخاذ موضوع واحد برای تحقق اهداف و مصالح عالیه امت اسلامی و موضع گیری واحد در برابر دشمنان اسلام و احترام به التزام قلبی و عملی هریک از مسلمانان به مذهب خود است.

وی افزود: همه فرقه ها و مذاهب اسلامی در نبوت پیامبراکرم صلی الله علیه وآله وسلم اشتراک نظر دارند و به عبارت دیگر؛ پیامبر در کنار بسیاری از محورهای وحدت مثل قرآن، نماز و حج، عامل وحدت مسلمین است.

مبلغ حوزه با اشاره به این کلام امام خمینی(رض) «این عید بزرگ سرمنشأ تمام برکات در عالم و مرکز وحدت مسلمین در جهان است»، ابراز کرد: وحدت برای مسلمین یک نیاز قطعی است و تمسک به وحدت کلمه و بر افراشتن پرچم برادری و مهربانی برای ملت و کشور ما از واجب ترین واجبات است.