معاون آموزش مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان:
حضرت امام(ره) تجسم عینی و عملی تسلیم در برابر خداوند است
شنبه ۱۷ خرداد ۱۳۹۹ ساعت ۱۳:۱۶:۱۲به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، بمناسبت سالگرد ارتحال حضرت امام خمینی(رحمه الله علیه) نشست معرفتی "بازشناسی شخصیت حضرت امام خمینی(ره)" بصورت مجازی از طریق سامانه سیما برگزار شد.
خانم مریم دوست محمدیان در این نشست به بحث پیرامون "مبانی و اصول فکری حضرت امام خمینی(ره)" پرداخت و خدامحوری و اخلاص را اولین اصول ثابت در تمام ابعاد زندگی حضرت امام(ره) دانست و گفت: اخلاص امام(رحمه الله علیه) زمینه امام و مقتداشدن را برای ایشان فراهم کرد.
وی با عنوان نقش های اخلاص توضیح داد: گاهی شخص کار را برای خدا انجام می دهد و از آنجائی که کار برای خداست، مردم هم او را فردی رستگار دانسته و رفتار او را می پسندند و همین زمینه جذب مردم به دین و دینداری را ایجاد می کند، در حقیقت مردم را با عمل خود به دین دعوت می کند نه با زبان "کونوا دعاه الناس بغیر السنتکم".
معاون آموزش مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان، حضرت امام(ره) را تجسم عینی و عملی تسلیم در برابر خدا معرفی کرد و ادامه داد: قبل از آن که مردم به امام خمینی(رحمة الله علیه) روی آورند، حضرت امام به خودسازی پرداخت و چون خود را ساخته بود اِدبار و اِقبال مردم در او تاثیر نداشت و به طلاب نیز توصیه می فرمود: «تا خودتان را نساخته اید وارد جامعه نشوید».
دوست محمدیان دومین اصل فکری حضرت امام(ره) را اعتماد راسخ ایشان به هدف برشمرد و گفت: هدف حضرت امام(رحمه الله علیه) سقوط رژیم شاهنشاهی و برقراری حکومت اسلامی بود، با اعتقاد راسخی که به هدف داشتند با آگاهی و روشنگری خود آن انقلاب را پیش بردند.
وی اضافه کرد: سومین اصل ثابت در زندگی حضرت امام(رحمه الله علیه) که رهبر معظم رهبری(مدظله العالی) نیز به آن اشاره فرمودند: اثبات اسلام ناب محمدی(ص) و نفی اسلام آمریکائی است؛ اسلام ناب و راستین، اسلامی است که حافظ و پاسدار آن، حضرت امیر(علیه السلام) و فرزندان ایشان بودند و در مقابل اسلام آمریکائی همان اسلام بنی امیه است که چهره اسلام را کاملا عوض کرده و با محتوا و درونی بیگانه از اسلام است.
استاد حوزه در ادامه به بیان فرق بین اسلام ناب و اسلام آمریکایی پرداخت و ابراز کرد: اسلام ناب محمدی دین عدل و قسط است، حضرت امام(رحمه الله علیه) به تاسی از پیامبر اکرم(ص) و ائمه هدی(علیهم السلام) بدنبال برقراری قسط و عدل بودند و به مسئولین توصیه می کردند: تنها شعار دادن در دفاع از محرومین کفایت نمی کند بلکه قانون باید در جهت محرومیت زدایی حرکت نماید، از دستاوردهای انقلاب اسلامی نیز حرکت نظام در همین مسیر است.
دوست محمدیان در بیان دومین فرق بین اسلام ناب و اسلام آمریکایی خاطرنشان کرد: از چیزهایی که در اسلام ناب و اصیل مهم است، کرامت انسان هاست، انسان ها از هر قشر و نژادی کرامت دارند و برتری آنان تنها به ایمان و تقوا است، از دیدگاه شریعت مقدس اسلام، مردم خلیفه الله هستند در حالی که در اسلام بنی امیه، مردم پلی برای رسیدن به اهداف آنان هستند.
وی مردم شناسی و مردم باوری را از دیگر اصول فکری حضرت امام(ره) عنوان کرد و گفت: رابطه حضرت امام(رحمه الله علیه) با مردم یک رابطه سیاسی یا گذار و موردی نبود بلکه ایشان بطور عمیق و اعتقادی به مردم بها می دادند و با نگرش خداپسندانه و موحدانه با مردم برخورد می کردند، بطوری که یک رابطه مستحکم و پدرانه با مردم داشتند و مردم را صاحبان و میزبان اصلی انقلاب می دانستند.
عضو هیئت امناء مجموعه حوزوی الزهرا(س) گرگان در پایان، عشق به مستضعفین و اعتقاد به نقش زن در فعالیت های سیاسی و اجتماعی را از دیگر اصول و مبانی فکری حضرت امام(ره) برشمرد و یادآور شد: اندیشه های امام راحل، معیار سنجش و مبنای حرکت ما در همه ادوار زندگی فردی و اجتماعی است.