کد مطلب: 84373 تعداد بازدید: ۴۸۶

مشاور عالی مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور:

احسان و خیر رسانی به ارکان هستی و هم نوعان، رکن رکین کمال است

پنجشنبه ۷ آذر ۱۳۹۸ ساعت ۲۲:۲۶:۴۵
مشاور عالی مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور با بیان این که احسان و خیر رسانی به همه ارکان هستی به ویژه هم نوعان رکن رکین کمال است، افزود: هرگز دروس نورانی حوزه را برای کسب نان و نام یا مدرک و شغل دنبال نکنید و اصل اخلاص را رعایت کنید.

به گزارش روابط عمومی حوزه های علمیه خواهران گلستان حجت الاسلام والمسلمین نصیری مشاور مدیر مرکز مدیریت حوزه های علمیه خواهران کشور در جمع بیش از 200 نفر از طلاب جدیدالورود مدارس علمیه خواهران استان گلستان پیرامون جایگاه حوزه و ارزش و اهمیت طلبگی سخن گفت.

وی در بخش اول سخنان خود، طلاب را به شکرگزاری جهت انتخاب مسیر طلبگی توصیه کرد و حوزه های علمیه را از برکات انقلاب دانست و گفت: تاسیس حوزه خواهران قبل از انقلاب کمرنگ بود و تنها چند استان به تحصیل علوم دینی پرداختند اما اکنون بیش از صد هزار فارغ التحصیل و 60000 هزار شاغل و قریب به 460 مدرسه داریم که در زمینه های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی فعالیت می کنند.

مشاور مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور ضمن قدردانی از زحمات علماء گذشته جهت حفظ و راه اندازی حوزه های علمیه، هدایت و تربیت را کار پیامبران، اوصیاء و علما دانست و افزود: وظیفه هدایت و تربیت، مسئولیت بسیار سختی است که در این زمینه آیات و روایاتی نیز وارد شده است.  

حجت الاسلام والمسلمین نصیری به فرمایشی از مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) اشاره کرد که «اگر فردی دانش را برای خدا فرا گیرد و بر اساس آن عمل کند و در جان انسان بنشیند و سپس تعلیم دهد، در آسمان نام آور است».

وی در بخش دوم سخنان خود توصیه های کاربردی در زمینه تحصیل علم برای طلاب بیان کرد و بر فراگیری مناسب ادبیات که پایه علوم اسلامی است، تمرین مباحثه، خلاصه نویسی دروس، پیش مطالعه، ارتباط با اساتید به ویژه اساتید ممتاز، نظم و انضباط و حضور مستمر در دروس، سحرخیزی و استفاده از فرصت سحر، در صدر قراردادن مطالعات وحیانی یعنی تفسیر و حدیث و انجام فعالیت های پژوهشی تاکید کرد.

استاد حوزه، تدریس، تحقیق، تبلیغ و مدیریت را به عنوان چهار برون داد حوزه معرفی کرد.

حجت الاسلام نصیری همچنین در بخش سوم سخنان خود، توصیه های کاربردی در زمینه رشد اخلاقی را بیان کرد و توصیه نمود: به رغم دشواری تحصیل برای بانوان، تلاش کنید میان تحصیل با ازدواج، همسرداری، فرزند داری و خانه داری جمع کنید.

وی با بیان این که احسان و خیر رسانی به همه ارکان هستی به ویژه هم نوعان رکن رکین کمال است، افزود: هرگز دروس نورانی حوزه را برای کسب نان و نام یا مدرک و شغل دنبال نکنید و اصل اخلاص را رعایت کنید.

مشاور مدیر حوزه های علمیه خواهران کشور، در پایان بر تبلیغ عملی دین، اقامه نماز اول وقت و نوافل، ارتباط با اهل بیت(علیهم السلام) از طریق زیارت و ارتباط مستمر با خداوند، خدمت به امام عصر(عج)، مراقبت از زبان، مطالعه کتب اخلاق به ویژه زندگی نامه عالمان الهی و اخلاقی تاکید کرد.