کد مطلب: 83612 تعداد بازدید: ۴۵۰

مبلغ مدرسه علمیه صدیقه فاطمه(س) گرگان:

اختلافات جامعه اسلامی ناشی از عدم اجرای درست تعالیم اجتماعی است

شنبه ۲۵ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۰:۰۳
خانم طاهره قادری مبلغ مدرسه علمیه صدیقه فاطمه(س) گرگان گفت: سرچشمه تشتت و اختلافات جامعه اسلامی ناشی از عدم شناخت صحیح و اجرای درست تعالیم اجتماعی است.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم طاهره قادری در مراسم جشن میلاد پیامبر مکرم اسلام حضرت ختمی مرتبت محمد مصطفی (صلی ا.. علیه و آله و سلم) که با حضور خواهران طلبه و کارکنان مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه (سلام الله علیها)  گرگان برگزار شد، بخش عمده ای از تعالیم اسلام را اجتماعی خواند و بیان کرد: جامعه اسلامی و قرآنی برای تحقق مبانی دینی با هم همدل و همراه باشند.

وی با اشاره به این که اسلام انفرادی مناسبت و جایگاهی ندارد، افزود: قرآن برای از بین بردن رویکرد انفرادی و حاکمیت جماعت، امر به اخوت و برادری می کند.

مبلغ مدرسه علمیه صدیقه فاطمه(س) با بیان این که اخوت همانند نخ تسبیح، دل ها را به هم متصل می کند، خاطرنشان کرد: سرچشمه تشتت و اختلاف ناشی از عدم شناخت صحیح و اجرای درست تعالیم اجتماعی است.

قادری با اشاره به این که در کلام امام علی(علیه السلام) وحدت یک نعمت الهی توصیف شده است، افزود: میلاد پیامبر مهربانی و هفته وحدت ما را به هدف فراتر از وحدت دعوت می کند و آن هم همدلی بین شیعه و سنی است.

وی تصریح کرد: اگر می خواهیم ظهور کبری سرعت بگیرد، باید پوسته فردیت را شکست و به سمت جنبه های اجتماعی به خصوص ارتباط و تبلیغ دین با اهل تسنن به شکل دوستانه را شروع کرد.

مبلغ حوزه، با تاکید بر ضرورت آشنایی جوانان اهل سنت با محبت آل الله، گفت: اگر جوانان اهل سنت بدانند که بزرگان اهل سنت در زمان حضور اهل بیت، چطور اظهار علاقه و شاگردی می کردند و محبت اهل بیت را لازم و جزء دین می دانستند، قطعا این حب و دوستی به انسجام مسلمین بیشتر کمک خواهد کرد.

قادری با اشاره به توطئه دشمن در جهت اختلاف افکنی بین امت اسلام، خاطرنشان کرد: دشمن طاقت دیدن سیادت و عزت مسلمین را ندارد؛ بنابراین، بیشترین تلاش را در جهت خدشه دار کردن وحدت و انسجام مسلمانان به کار می گیرد.

وی با اشاره به این که جامعه اسلامی باید به سمت وحدت معنوی در جهان حرکت کند، افزود: امام حسین(علیه السلام) محور اتحاد معنویت در جهان حاضر است، مریدان امام حسین(علیه السلام) با ادبیات خودشان امام حسین(علیه السلام) را به محبان معرفی می کنند.