کد مطلب: 83211 تعداد بازدید: ۳۲۸

فرمانده بسیج مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان:

امام حسین در اصلاح جامعه، قصد جلوگیری از بی عدالتی، ظلم و ستم را داشتند

یکشنبه ۱۰ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۰۶:۴۴
مبلغ مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان گفت: مراد از کلام امام حسین علیه السلام آنجا که می فرمایند: "من آمده ام تا جامعه را اصلاح نمایم"، این است که قصد جلوگیری از بی عدالتی، ظلم و ستم، خلاف و ...را دارند.

به گزارش خبرگزاری کوثر از گلستان، خانم نرگس مهیاپور در ویژه برنامه مراسم عزاداری دهه محرم که با حضور کارکنان مجموعه حوزوی الزهرا سلام الله علیها گرگان برگزار شد، با استناد به نامه امام حسین(ع) خطاب به محمد حنفیه بیان کرد: امام حسین علیه السلام در بخشی از این وصیت نامه خطاب به برادرش محمد حنفیه؛ هدف از قیام خود را اصلاح دین خدا و از بین بردن خلاف ها و بدعت ها و اقامه امر به معروف و نهی از منکر در جامعه برشمرد.

وی از جمله وظایف انبیاء الهی را اصلاحات دانست و افزود: اصلاح به معنای درست کردن و سر و سامان دادن، شعار و حرکت انبیا و اولیای الهی است؛ چنانچه رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و سلم "اصلاح بین دو نفر را از یک عمر نماز و روزه برتر می دانند"، آیاتی از قرآن کریم نیز در اهمیت این مسئله دلالت دارد.

مبلغ مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان اضافه کرد: مراد از کلام امام حسین علیه السلام آنجا که می فرمایند: "من آمده ام تا جامعه را اصلاح نمایم"، این است که قصد جلوگیری از بی عدالتی، ظلم و ستم، خلاف و ...را دارند.

مهیاپور با تاکید بر اصلاح فردی و اجتماعی گفت: هر یک از ما در بحث از اصلاح، ابتدا باید از خود و خانواده شروع کنیم، چنانچه آیه 6 سوره مبارکه تحریم بر این مسئله دلالت دارد، همچنین زمانی کلام ما تاثیر خواهد داشت که حرف با عمل منطبق و هماهنگ باشد.

وی با استناد به کلام پیامبر اکرم(ص) اصلاح کنندگان در روی زمین را خلیفه خدا و رسول خدا(ص) دانست و اظهار داشت: براساس روایتی از امام صادق علیه السلام، نشانه های فرد اصلاح گر عبارت است از اینکه؛ اولاً به آنچه امر مى كند عمل و از آنچه نهى مى كند اجتناب نمايد، دوماً در امر كردن و نهى نمودن ميانه روى را پيشه خود كند و سوم آنکه؛ از روى دلسوزى و مهربـانى و با مـدارا امـر و نهى كند.