کد مطلب: 83059 تعداد بازدید: ۴۴۰

مشاور مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان:

پیامبر اکرم(ص) محور اطاعت و بندگی است

یکشنبه ۵ آبان ۱۳۹۸ ساعت ۰۹:۱۹:۰۷
مشاور مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان گفت: پیامبر اکرم(ص) محور الهی و بندگی است و مقام عبودیت یکی از بارزترین ویژگی پیامبران الهی است.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، زهرا نجفی نژاد در ویژه مراسم سالروز رحلت پیامبر اکرم(ص) که با حضور کارکنان، اساتید و طلاب مجموعه حوزوی الزهرا(س) برگزار شد، با استناد به آیه دوم سوره مبارکه جمعه بیان کرد: در این آیه هدف از بعثت حضرت رسول اکرم(ص) به روشنی بیان شده و آن؛ تلاوت آیات قرآن، تزکیه نفوس و تعلیم کتاب و حکمت است.

وی با اشاره به این مطلب که معیار قرارگرفتن تهذیب و تزکیه نفس در زندگی انسان، موجب تبعیت از پیامبر اکرم(ص) می شود، افزود: پیامبر اکرم(ص) محور اطلاعت و بندگی است؛ خداوند متعال در خطاب به حضرت داوود و ایوب، اسم آنان را ذکر می فرماید به طوری که آیات متعددی از قرآن کریم بر این مطلب دلالت دارد ولی در معرفی رسول مکرم اسلام(ص) از لفظ عبد استفاده نموده و می فرمایند"تَبَارَكَ الَّذِي نَزَّلَ الْفُرْقَانَ عَلَى عَبْدِهِ لِيَكُونَ لِلْعَالَمِينَ نَذِيرًا" .

استاد حوزه ویژگی بارز پیامبر(ص) را عبد محض بودن برای خداوند دانست و گفت: نتیجه عبد بودن، پیاده کردن اوصاف الهی در خود است؛ لذا اگر انسان ها محور بندگی خود را پیامبر اکرم(ص) قرار دهند، باید متخلق به صفات الهی شوند و تنها در این صورت است که خلیفة الله در روی زمین خواهیم شد.

خانم نجفی نژاد با اشاره به لفظ "غوی" و"ضاله" از سوره مبارکه نجم ابراز کرد: غاوی به کسی گفته می شود که بی هدف است، مراد از ضاله هم کسی است که راه را گم کرده باشد؛ لذا خداوند متعال برای شناخت هدف و انتخاب راه درست، پیامبر خاتم(ص) را فرستاد تا انسان از هرگونه گمراهی و ضلالت خارج شده و به راه مستقیم هدایت شود.

وی بر اطاعت و پیروی از اهل بیت و پیامبر اسلام(ص) تاکید کرد و گفت: پیاده روی اربعین و شرکت مردم در این حرکت جهانی، نشانه دوستی و محبت آنان به اهل بیت علیهم السلام است، ولی عشق و محبت زمانی ارزشمند است که با معرفت و پیروی همراه باشد و در این صورت "أَطيعُوا اللَّهَ وَ أَطيعُوا الرَّسُولَ..." محقق شده و انسانِ مطیع، مشمول رحمت خاصه خداوند قرار می گیرد.

استاد حوزه اظهار کرد: بسیاری از افراد گرفتار کفر عملی هستند به طوری که اعتقاد به ائمه اطهار و نبی مکرم اسلام داشته ولی عمل ما با آنان سازگار نیست و صفات آنان در زندگی محقق نیست، لذا به کفر عملی دچار می شویم.

نجفی نژاد در بخش دیگری از سخنان خود به بیان صفات و ویژگی های پیامبر اکرم(ص) پرداخت و خاطر نشان کرد: راستگویی، صبر و بردباری، بخشش و گذشت، پرهیز از مجادله و پرگویی و نیز پرداختن به کارهای بیهوده از صفات بارز پیامبر اکرم(ص) است که نمونه های عملی از این صفات در سیره حضرت وجود دارد.