کد مطلب: 81695 تعداد بازدید: ۴۶۰

معاون ارتباطات و امور حوزه های علمیه خواهران کشور:

98 درصد اساتید خواهر، نشانگر رشد کیفی حوزه های علمیه خواهران است

یکشنبه ۷ مهر ۱۳۹۸ ساعت ۱۰:۴۱:۲۳
معاون ارتباطات و امور حوزه های علمیه خواهران کشور گفت: در مقطح سطح دو مدارس علمیه خواهران، 98 درصد اساتید از بانوان هستند که این نشان دهنده رشد سطح کیفی حوزه های خواهران است.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران کشور، حجت الاسلام والمسلمین واحدی در اجلاس مدیران، موسسین و اعضاء هیئت امنای مدارس علمیه خواهران استان گلستان در تبیین جایگاه هیات امنا و موسسین، آن را جایگاه ویژه ای در نهاد حوزه های علمیه برشمرد و بیان کرد: حوزه های علمیه در قرون و اعصار مردم نهاد بوده و این یک اصل است.

وی با بیان این مطلب که حوزه نهادی مستقل بدون وابستگی به دولت ها و حکومت ها است، اضافه کرد: حوزه همواره ارتباط نزدیکی با مردم داشته و مردم نیز این نهاد با برکت را پشتیبانی کرده اند؛بر این اساس، جلسه امروز مردمی بودن حوزه های علمیه خواهران را تصویب می کند

معاون ارتباطات و امور حوزه های علمیه خواهران کشور ضمن بیان نقش و جایگاه علمای شیعه و اوج گرفتن تمدن اسلامی به برکت حضور اهل بیت علیهم السلام گفت: علمای دین در خط مقدم تبلیغ دین هستند و مردم نیز پشتیبان علما.

حجت الاسلام واحدی در ادامه با توجه به محدود بودن حوزه های علمیه خواهران در قبل از انقلاب، به دستور امام مبنی بر راه اندازی حوزه خواهران اشاره کرد و یادآور شد: حوزه علمیه خواهران به فرمایش مقام معظم رهبری رشد پیدا کرد که اکنون حدود 500 مدرسه در سطح کشور داریم که با وجود قدمت حوزه برادران، با آن نزدیکی دارد.

وی همچنین از زحمات آیت الله شرعی یاد کرد و ادامه داد: در مقطح سطح دو ، 98 درصد اساتید از بانوان هستند که این نشان دهنده رشد سطح کیفی حوزه های علمیه خواهران است.

معاون ارتباطات و امور حوزه های علمیه خواهران کشور در ادامه پیرامون وظایف موسسین و هیئت امنای مدارس علمیه سخن گفت و بیان داشت: موسسین و اعضاء هیئت امنای مدارس مسئولیت تاسیس مدرسه و بهره برداری و بهره وری از نیروی انسانی را دارند که این بزرگواران جایگاه ویژه ای در نهاد حوزه های علمیه دارند.

حجت الاسلام واحدی بهترین و کارآمدترین مسئول یک حوزه را فردی معرفی کرد که خروجی خوبی تحویل جامعه دهد و به فرهنگ اسلامی کمک کند تا نیروهای حسینی و فاطمی تربیت کند؛ لذا امام علی علیه السلام انتظار انسان سازی و نیروسازی را دارد نه امور شکلی و ظاهری.

وی سومین وظیفه هیئت امنا را اثرگستری مدارس و حوزه های علمیه دانست و توضیح داد: باید موسین و اعضاء هیئت امنا فضایی ایجاد نمایند که خروجی های حوزه فرهنگ شیعی و اسلامی را در منطقه خود توسعه دهند و به مصداق ندای امام حسین "هل من ناصر ینصرنی"، دین خدا را یاری کرده و تبلیغ و ترویج نمایند.

معاون ارتباطات و امور حوزه های علمیه خواهران کشور ضمن برشمردن مصادیق مختلف یاری رساندن به دین خدا، با حاضرین در جلسه گفت و گو کرد و هر یک، به اعلام نظر پیرامون مسائل مدرسه مطبوع خود پرداختند.