کد مطلب: 81048 تعداد بازدید: ۴۷۲

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان:

انجمن یاوران وقف جهت تشویق افراد برای وقف حوزه های علمیه خواهران تلاش نمایند

یکشنبه ۱۷ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۵۵:۳۵
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان وقف را منبع پایداری برای حوزه های علمیه معرفی کرد و گفت: وقف برای حوزه های علمیه خصوصا حوزه خواهران بسیار مهم است و انجمن یاوران وقف باید در زمینه تشویق افراد برای وقف فعالیت نماید.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، خانم سیده نفیسه حسینی واعظ در جمع مبلغان مدارس علمیه خواهران استان (یاوران وقف) بیان کرد: مبلغان حوزوی در شرایط کنونی باید پیام ‌رسانی عاشورا را مطابق با شرایط زمانی انجام دهند و فقط راوی وقایع عصر امام حسین (ع) نباشیم. بلکه با بصیرت و عبرت گیری، نکات و درس های عاشورا را مطابق با زمان معرفی کنیم.

وی خاطرنشان کرد: حضرت راضی نبودند که خونشان بر زمین غصبی ریخته شود و اینکه احترام، پذیرایی و اطعام زوار در منزل خودشان انجام شود، لذا؛سرزمین کربلارا خریداری کردند.

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان به نابودی پایه های تمدن اسلامی توسط مغولان اشاره کرد و گفت: در آن زمان مردم با وقف کردن مراکز آموزشی، مساجد و دارالمساکین ها توانستند تمدن اسلامی را دوباره زنده کنند.

حسینی واعظ به مضامین کلی آیات و روایات در ارتباط با وقف اشاره کرد و گفت: وقف کردن درحقیقت پیش فرستادن است و فرد می تواند از این طریق برای خود باقیات الصالحاتی داشته باشد.

وی تداوم اطعام و عزاداری امام حسین(ع) در محرم و صفر را از موارد موقوفات شرعی برشمرد و تاکید کرد: در مقطعی از زمان رضاشاه برپایی عزاداری امام حسین(ع) را ممنوع شده بود ولی مردم با وقف کردن اموالشان مشکل عزاداری را حل کردند.

استاد حوزه، وقف را یک سنت حسنه دانست و افزود: در روایت و سیره اهل بیت(علیهم السلام) موارد فراوانی یافت می شود که حاکی از اهمیت وقف و جایگاه آن است؛ همانند موقوفات امام علی(ع) و چاه های ایشان که ثمرات آن تاکنون نیز جاری است.

حسینی واعظ وقف را به عنوان منبع پایداری برای حوزه های علمیه معرفی کرد و گفت: وقف برای حوزه های علمیه خصوصا حوزه علمیه خواهران خیلی مهم است و انجمن یاوران وقف باید در زمینه تشویق افراد برای وقف فعالیت نماید.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت آشنایی با فرق مذاهب اشاره کرد و گفت: متاسفانه فعالیت فرق انحرافی در مجالس خانگی شروع شده است و وظیفه مبلغین آشنایی با فرق و مذاهب و دغدغه و فعالیت در زمینه تقویت مبانی اعتقادی و معرفتی و پاسخگویی به شبهات روز است.