کد مطلب: 80805 تعداد بازدید: ۴۸۵

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان:

بی بصیرتی، عامل انحراف جامعه از مسیر اسلام است

دوشنبه ۱۱ شهريور ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۵۵:۲۷
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان عدم بصیرت دینی از عوامل انحراف جامعه از مسیر اسلام در زمان امام حسین علیه السلام بود.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، مراسم عزدارای امام حسین علیه السلام با حضور کارکنان مدیریت حوزه علمیه خواهران این استان برگزار شد.

خانم حسینی واعظ در این مراسم، به بیان پیام های عرفانی، اخلاقی و سیاسی عاشورا پرداخت و قیام سیدالشهداء(ع) را عامل انحراف جامعه از مسیر اسلام دانست و توضیح داد: ریشه این انحراف را باید در زمان معاویه جستجوکرد، معاویه از سه عامل تبلیغ، تطمیع و تهدید برای تقویت مقاصد شوم خود بهره برد.

وی ضمن توضیح اهداف معاویه، عدم بصیرت دینی را از دیگر عوامل انحراف جامعه از مسیر اسلام دانست و در تبیین معنای بصیرت گفت: بصیرت نگاه همراه با تعقل و تفکر است، امام حسین (ع) در فرازی از دعای عرفه این گونه از خداوند در خواست می کند: «اللّهمَّ اجعَل غِنایَ فی نَفسی و الیَقینَ فی قلبی و الإخلاصَ فی عَمَلی و النّورَ فی بَصَری و البَصیرَهٌَ فی دینی»

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان در بیان پیام های عاشورا عنوان کرد: احیاء نماز و پرهیز از فحشاء و منکر، احیاء سنت های فراموش شده نبوی و شهلدت طلبی و ... از پیام های عاشورا است.

حسینی واعظ با بیان احادیثی، ایثار و وفاداری را از جمله پیام های اخلاقی عاشورا معرفی کرد و افزود: پیام های عاشورا در احکام دینی منحصر نشد بلکه امام حسین(ع) به انسان ها درس زندگی سعادتمندانه آموخت و همه اصول و جنبه های اسلامی به طور عملی در این حادثه تجسم پیدا کرد.

وی اظهار کرد: حادثه عاشورا، جلوه بارزی از روح آزادگی در مورد امام حسین(ع) و خاندان ایشان است، آن حضرت از میان دو امر؛ زندگی با ذلت و شهادت، شهادت را پذیرفت.
استاد حوزه افزود: عدالت رسالت همه انبیاء و اولیاء است حضرت علی (ع) در اجرای عدالت پس از رسول خدا برترین نمونه در اجرای عدالت است تا آنجا که اورا شهید عدالت می دانند؛ امام حسین(ع) را هم باید شهید راه عدالت نامید، در زیارتنامه آن حضرت در اول ماه رجب می خوانیم:«أَشهَدُ أنَّکَ قَد أمَرتَ بِالقِسطِ وَالعَدل وَ دَعَوتَ اِلیهِما».

حسینی واعظ اذعان کرد: عاشورا تجلی گاه تصفیه انسان های مخلص است و امام حسین (ع) سردار مخلص در زمان خود بود که درس اخلاص به پروردگار را به لشگر خود آموخت و آیندگان نیز درس اخلاص را در مکتب حسین (ع) آموختند، از این جاست که حضرت اباعبدالله(ع)، در واقعه کربلا با یک دید عقلانی الهی و با نهایت خلوص نیت بروز و ظهور کردند و امام حسین (ع)برای حمایت از دین همه هستی خویش را در برابر ذات اقدس ربوبیت درطبق اخلاص گذاشت و همه مصائب را تحمل کند.

وی ابراز کرد: در تاریخ معاصر نیز باید از اخلاص حضرت امام خمینی(ره) یاد کنیم که اخلاص او شعبه ای از اخلاص عاشورائیان بود، اخلاص امام (ره) علت توفیق او در براندازی حکومت شاهنشاهی و تشکیل حکومت اسلامی شد.