مدیر مدرسه علمیه خواهران سعدیه رامیان:
خودسازی فردی نخستین فلسفه انتظار است
دوشنبه ۱۳ خرداد ۱۳۹۸ ساعت ۱۲:۲۷:۲۴به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، جشن میلاد یگانه منجی عالم بشریت، حضرت مهدی موعود عجل الله تعالی با همکاری مدرسه علمیه خواهران سعدیه رامیان در زینبیه این شهرستان برگزار شد.
طاهری در این مراسم به تبیین «مفهوم انتظار و آثار فردی و اجتماعی آن» پرداخت و بیان کرد: انتظار برطرف شدن غم و اندوه از جانب خداوند بر اساس اعتقاد به گره گشایی پروردگار و خوش بینی به او یعنی ظهور منجی آخر الزمان است.
وی با اشاره به حدیثی از امام علی علیه السلام اذعان کرد: انتظار گشایش و فرج از جانب خداوند از اساسی ترین عناصری است که به انسان در سخت ترین شرایط قدرت، ایستادگی و تحمل می دهد.
مدیر مدرسه علمیه خواهران سعدیه رامیان انتظار فرج را اساسی ترین عنصر در اندیشه دینی و شیعی دانست و افزود: انتظار فرج پیامدهای مطلوبی در دانش اخلاق اسلامی به همراه دارد.
طاهری با استناد به روایتی از امیر مؤمنان علی علیه السلام که فرمود: «افضل عباده المؤمن انتظار الفرج»، اظهار کرد: در بین عبادت ها و اعمال امت پیامبر اسلام، انتظار فرج بهترین عبادت و عمل امت اسلامی است.
وی خودسازی فردی را نخستین فلسفه انتظار دانست و بیان کرد: چنین تحولی قبل از هر چیز نیازمند عناصر آماده و با ارزش انسانی است؛ لذا تنگ نظری، حسادت و هرگونه رذایل اخلاقی از ویژگی های منتظران راستین نیست.
استاد حوزه امید به آینده، شکوفاسازی اندیشه ها، تخلق به فضایل نفسانی، آراستگی به عدالت و تقوا و آمادگی برای ظهور را از آثار فردی و اجتماعی انتظار برشمرد و اشاره کرد: منتظر راستین امام زمان عجل الله تعالی بر اثر تخلق به اخلاق الهی مرتکب حرام نمی شود و تمام تلاش خود را در انجام واجبات و دوری از گناه و معصیت به کار می بندد.
طاهری در پایان تاکید کرد: یکی از وظایف ما بسترسازی برای ظهور حضرت مهدی عجل الله تعالی است و این زمینه سازی با معرفت به امام و شناساندن ایشان، خودسازی و شناخت وظایف و عمل به آن ها امکان پذیر است.