کد مطلب: 76528 تعداد بازدید: ۴۸۷

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان:

تفسیرهای نادرست درباره دین، از خطرناک ترین عوامل اضمحلال اسلام است

دوشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۸ ساعت ۱۳:۳۵:۰۳
مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان گفت: در نظر استاد مطهری تفسیرهای نادرست که معرفت های دینی را آلوده کرده، از خطرناک ترین عوامل اضمحلال اسلام است و استاد مطهری با تشخیص زمینه های انحرافی و تعلیمات غلط در برابر آنها می ایستاد.

به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان گلستان در آستانه روز معلم و بزرگداشت مقام استاد شهید مطهری از اساتید مدیریت حوزه علمیه این استان تجلیل کرد.

در این مراسم، خانم حسینی واعظبا برشمردن ویژگی های شخصیتی استاد مطهری بیان کرد: در نظر استاد تفسیرها و تحمیل های نادرست که دامن معرفت های دینی را آلوده کرده، از خطرناک ترین عوامل اضمحلال اسلام است و استاد مطهری با تشخیص زمینه های انحرافی و تعلیمات غلط در برابر آنها می ایستاد و از حریم دین دفاع می کرد.

وی به ویژگی های آثار شهید مطهری اشاره نمود و عنوان کرد: دور اندیشی، ژرف نگری و زمان شناسی از ویژگی های آثار استاد است زیرا ایشان خود را دور از عرصه اجتماع نمی دانست و معتقد بودند که باید پاسخ معضلات جامعه را از متن شریعت پیدا کرد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان اظهار کرد: علت این که آثار شهید مطهری کاملا قابل درک و فهم است، به این دلیل است که انسانی حرّ و آزاده بودند، فهم شان دور از اوهام و عملشان خالی از هوی و هوس بودند.

حسینی واعظ با بیان این که استاد در پژوهش های علمی مسئولیت پذیر بودند و حتی برای کودکان هم می نوشتند، به ویژگی رسایی وتازگی قلم ایشان پرداخت و گفت: قلم و بیان استاد بسیار روان و جذاب بود، به طوری که بسیاری از آثار و گفتار او نشان می دهد که تا چه حد عمق ادبیات فارسی را می شناختند.

وی، شناخت مسئله و هدفمندی در فعالیت و نوشته ها، دقت و امعان نظر را از ویژگی های شخصیتی استاد مطهری دانست و اضافه کرد: استاد چون آزاداندیش بودند، خود را در قید اقوال و آرای دیگران محصور نمی کرد، به همین دلیل فعالیت های علمی ایشان، حاصل خلاقیت و اندیشه های نو خودشان بود.

استاد حوزه ابراز کرد: استاد از پذیرش اندیشه های بدیع و ارزشمند دیگر متفکران ابایی نداشت و مطالب را با صبغه فرهنگ اسلامی و منطبق با اصول و مبانی اسلامی می پذیرفت.

حسینی واعظ در پایان بر نویسندگی طلاب در موضوعات جدید و پاسخگو بودن به شبهات روز جامعه تاکید کرد و اضافه نمود: شهید مطهری پژوهش های مورد نیاز جامعه را انجام می دادند و از تحقیقات اکادمیک صرف پرهیز می کردند.