مدیر حوزه های علمیه خواهران گلستان:
نسل پیامبر(ص) آیین و تمام ارزش های اسلام را به آیندگان ابلاغ کرد
چهارشنبه ۱۶ آبان ۱۳۹۷ ساعت ۲۳:۴۱:۰۳به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران گلستان، سیده نفیسه حسینی واعظ در مراسم مشترکی که به مناسبت سالروز رحلت نبی مکرم اسلام(صلی الله) از سوی مدرسه علمیه و عالی الزهرا(سلام الله علیها) گرگان در جمع عموم بانوان این شهرستان برگزار شد، بیان کرد: انبیای الهی در برخی صفات همچون دعوت مردم به توحید، تقوا، رفع اختلافات، انذار و تبشیر، عصمت و غیره، با یکدیگر مشترکند که مجموع این صفات، صفات عملی نامیده می شود، همچنین در صفات معنوی و کمالات روحی مانند اخلاص، صداقت، صبر و امانتداری و غیره نیز بین آنان اشتراکاتی وجود دارد.
وی با استناد به آیات متعددی از قرآن کریم، رسول گرامی اسلام(صلی الله علیه) را سرآمد و افضل پیامبران الهی تلقی کرد و توضیح داد: آنچه مسلم است اینکه در میان پیامبران الهی اختلاف مقام و تفاضل درجات وجود دارد به طوری که با استناد به آیات متعددی از قرآن کریم، همچون آیه 55 سوره مبارکه اسراء و آیه 253 سوره بقره می توان گفت: «خداوند متعال بعضی از پیامبران را بر بعضی دیگر برتری داده است» همچنین روایات عدیده ای از ائمه هدی(علیهم السلام) بر این مطلب تاکید دارد.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان وجود برخی صفات پیامبر اکرم(صلی الله علیه) را عامل برتری حضرت نسبت به سایر انبیاء دانست و اذعان کرد: پیامبر اکرم(صلی لله علیه) آخرین و برترین پیامبران خدا، دارای ویژگی ها، احکام و صفات خاصی است که باعث برتری ایشان نسبت به سایر انبیا شده است.
حسینی واعظ به بیان صفات و احکام اجماعی پیامبر اکرم(ص) پرداخت و خاطرنشان کرد: به مصداق آیات متعدد از قرآن کریم؛ مکتوب بودن نام پیامبر در عهدین(تورات و انجیل) از جمله خصوصیت هایی است که اکثر مفسرین آن را تنها اختصاص به پیامبر می دانند.
وی افزود: از دیگر ویژگی های پیامبر خاتم، بکار بردن عنوان "اول المسلمین" برای حضرت است که این تعبیر فقط برای ایشان بکار برده شده است بدین معنا که حضرت اولین صادر یا اولین ظاهر است یعنی در رتبه وجودی او هیچ کسی قرار ندارد.
مدیر موسسه قرآنی الزهرا(س) گرگان از دیگر ویژگی پیامبر اسلام(صلی الله) را "اعطای کوثر" نامید و اظهار کرد: کوثر هدایای ویژه ای است که خداوند از میان انبیا الهی تنها به پیامبر اکرم(صلی الله علیه) عطا فرمودند، "کوثر" وصفی است که از"کثرت" گرفته شده و به معنی خیر و برکت فراوان است.
حسینی واعظ وجود مبارک حضرت فاطمه زهرا(سلام الله علیها) را روشن ترین مصداق کوثر دانست و اضافه کرد: نسل و ذریه پیامبر اسلام(صلی الله علیه) بوسیله حضرت زهرا(سلام الله علیها) در جهان انتشار یافت؛ نسلی که آیین و تمام ارزش های اسلام را حفظ نموده و به آیندگان ابلاغ کرد.
وی نماز شب، خاتمیت و دارا بودن شخصیت جهانی را از دیگر موارد و احکام اختصاصی نبی مکرم اسلام(صلی الله علیه) دانست.
مبلغ حوزه در پایان گفت: زندگی پیامبر اکرم(صلی الله علیه) سرشار از فضایل انسانی، صفات پسندیده و سیر و سلوک پایدار است که عظمت و بزرگی این اصالت از آن نمودار است به همین دلیل خداوند متعال او را بدین صفت توصیف فرموده اند که"وَ إِنَّکَ لَعَلی خُلُقٍ عَظیم".