معاون فرهنگی تبلیغی حوزه های علمیه خواهران:
طلاب در جامعه محور همبستگی، وحدت و تاثیرگذاری باشند
یکشنبه ۲۲ مهر ۱۳۹۷ ساعت ۱۳:۱۴:۲۷به گزارش روابط عمومی حوزه علمیه خواهران استان گلستان، خانم «معصومه ظهیری» در همایش طلیعه حضور طلاب جدیدالورود مدارس علمیه خواهران استان گلستان اظهار کرد: حوزه علمیه به معنای خودسازی است؛یعنی در مسیر کمال زانوی ادب خم نمودن، یعنی هم خود بفهمیم و هم برای دیگران مثمر ثمر باشیم.
وی ضمن تاکید بر فراگیری علم نافع گفت: امام علی(ع) در خطبه متقین میفرمایند؛ متقین علم نافع میآموزند و علم نافع علمی است که خیر آن به مردم برسد.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران تصریح کرد: تبلیغ امام موسی بن جعفر(ع) در قعر زندان، رفتار ایشان بود و یا وقتی فردی غیرمسلمان که روی پیامبر خاکروبه میریخت، بیمار شدند و پیامبر(ص) به عیادت ایشان رفتند و این فرد غیرمسلمان بدون آنکه پیامبر(ص) برای او سخنرانی کنند و یا ایشان را از کارش بازدارد، با رفتار پیامبر(ص) مسلمان شد.
ظهیری، تواضع را نخستین گام در مسیر طلبگی دانست و ابراز کرد: وقتی علم شما زیاد شد باید فروتن تر از امروز و خاضعانه تر از سایرین باشید.
وی با تاکید بر اینکه باید با رفتار خود دیگران را آگاه کنیم که تفقه در دین چقدر باارزش است، اذعان کرد: مقام رضا کسب کردنی است و مهم آن است که خود به رضایت درونی برسیم.
این استاد حوزه خطاب به طلاب گفت: در ورود به حوزه ممکن است ملامت هایی داشته باشید و یا وقتی اخلاقتان خوب میشود، ممکن است برخی فکر کنند تظاهر به خوب بودن میکنید، با این ملامت ها خسته نشوید و در این راه استقامت کنید.
ظهیری ادامه داد: حضرت زینب(ص) در واقعه کربلا فرمودند "ما رایت الا جمیلا" ؛ در حقیقت، خدابینی و در مسیر رضایت مندی حضرت قرار گرفتن، رضایت ایشان را بوجود می آورد و همه چیز را زیبا می بینند؛ اگر طلاب به این زیبابینی رسیدند و با این نگاه به حوزه ورود پیدا کردند، نفع می برند.
وی جهاد را نوعی کوشش و تلاشِ سخت دانست و متذکر شد: امام علی(ع) فرمودند؛ کسی که در مسیر علمآموزی گام برمیدارد، مانند مجاهد فی سبیل الله است و مانند کسی است که در این مسیر تلاش و جهاد میکند.
معاون فرهنگی تبلیغی حوزههای علمیه خواهران با بیان اینکه تخلق به اخلاق حسنه به انسان جایگاه و محبوبیت میدهد، بر استعدادشناسی، بصیرت افزایی و آگاهی به علوم روز نیز تاکید کرد و گفت: امروزه دشمن به دنبال فروپاشی خانواده است، به همین دلیل، در تبلیغ باید موضوعات و مسائل جهانی را مورد توجه قرار داد.
ظهیری خاطرنشان کرد: یک طلبه باید فرق عالم و عابد را بداند چراکه آمده تا عالم شود والا همه باید عابد باشند، ما طلبه محصور در مدرسه نمیخواهیم، بهترین طلبه کسی است که قلبش با درد زمانه و درد مسلمانان جهان اعم از عراق، یمن و ... به درد بیاید، آگاه به زمان باشد، چه کسی گفته طلبه سیاسی نیست، طلبه اهل فهم، درک و امداد فرهنگی است.
وی تصریح کرد: امروز که دشمنان کانون خانواده را نشانه گرفته است، رسالت حوزه های علمیه خواهران سنگین تر است امروز طلبه خواهر یک ویژگی خاص دارد که آن نقش آفرینی است که در کنار مادر و همسر نمونه بودن و دختر خوب بودن باید در جامعه محور همبستگی، وحدت و تاثیرگذاری باشد.
این مبلغ حوزه با اشاره به اینکه وقتی انسان خوب باشد، خدا به انسان قدرت تمیز و تشخیص میدهد و شادی درونی پیدا میکند که احساس اطرافیان به وی خوب میشود، اذعان کرد: اگر انسان خوبی باشیم، خدا ما را در جامعه تاثیرگذار میکند و این تاثیرگذاری به داشتن تابلو و منبر نیست.
ظهیری بیان کرد: مفهوم شادی آن چیزی نیست که امروز برخی تعریف میکنند، شادی به معنای رضایت است و شادی با رضایت برابر با خوشبختی است.