کد مطلب: 58988 تعداد بازدید: ۴۸۹

مدیر مدرسه علمیه الزهراءس گرگان:

تمسک جستن به سیره اهل بیت علیهم السلام، تنها راه نجات بشریت است

یکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۴۸:۲۰
«خانم دوست محمدیان» بیان کرد: تمسک جستن به معنای عمل کردن به سیره اهل بیت(علیهم السلام) تنها راه نجات بشریت از ظلمت وگمراهی است.

«خانم مریم دوست محمدیان» در سالروز شهادت امام موسی کاظم(ع) در جمع کارکنان مدرسه علمیه و موسسه عالی الزهرا(س) گرگان پیرامون شخصیت ایشان سخن گفت.

وی ضمن گرامیداشت حلول سال جدید و تقارن بهار طبیعت و معنویت اظهار داشت: همزمانی شهادت مظلومانه باب الحوائج امام موسی کاظم(ع) با روز بیست وپنجم ماه رجب؛ شروع سال معنوی اولیای الهی و تجلی خاص پروردگار عالم است، لذا سالکین با شروع این ماه قدح ها را دردست گرفته به استقبال برکات شعبان و رمضان می روند.

مدیر این مدرسه علمیه افزود: ائمه اطهار(علیهم السلام) علاوه بر اینکه انسان هایی با صفات کمالیه انسانی و مقربان درگاه الهی به عنوان انسان کامل هستند، هر یک از وجود مطهرشان ملقب به ویژگی خاصی شده که تحت شرایط آن زمان داشتند.

دوست محمدیان با بیان این که شرایط خفقان موجود در زمان امام سجاد(ع) باعث شد که حضرت روشنگری و هدایت خود را بواسطه دعا و ذکر انجام داده و ملقب به «زین العابدین» شود، افزود: شرایط حاکم در زمان امام موسی بن جعفر(ع) نیز حلم و بردباری و کظم غیظ؛ به معنای فروبردن خشم را می طلبید، لذا ملقب به لقب کاظم شدند.

وی اذعان داشت: با توجه به اینکه در جامعه کنونی آستانه تحمل افراد پایین آمده و منجر به ناهنجاری های زیادی در مسائل مختلف خانوادگی، سیاسی و اجتماعی شده است؛ از این رو، تمسک جستن به پیامبر(ص) و ائمه(علیهم السلام) خصوصا سیره امام کاظم(ع) برای آرامش افراد و جامعه از اهمیت زیادی برخوردار است.

استاد حوزه با استناد به این سخن پیامبر گرامی اسلام «مثل اهل بیت من، مثل کشتی نوح است»، توضیح داد: کسی که در پی آرامش جامعه و راه نجات است، باید سوار بر کشتی پیامبر(ص) و اهل بیت(علیهم السلام) شود.

دوست محمدیان ادامه داد: علاوه بر زنده نگه داشتن یاد پیامبر و اهل بیت(علیهم السلام) در ایام ولادت ها و شهادت ها، باید به آموزه های ایشان جامعه عمل پوشاند چرا که تمسک جستن به سیره اهل بیت(علیهم السلام) تنها راه نجات بشریت است.

وی با اشاره به سیره امام کاظم(ع) ابراز کرد: حلم و بردباری، عطوفت و دلجویی حضرت از فردی که در حضور امام به صبّ حضرت علی(ع) پرداخته بود، منجر به تحول عجیب در آن شخص و تعجب اصحاب شده و او را جذب دین کرد که توجه به آن، باعث آرامش و از بین رفتن ناهنجاری ها می شود.

کارشناس مذهبی توجه به نکته دیگری از وصیت آن حضرت به فرزندانشان را ضروری دانست و گفت: حضرت فرمودند؛ «اگر شخصی در گوش راست شما حرف ناپسندی زده و موجب رنجش شما شد و بعد در گوش چپ شما گفت که من این حرف را نگفتم این حرف او را بپذیرید» که این باعث دوری از دامن زدن به بسیاری از قضاوت های بی اساس می شود.