کد مطلب: 58987 تعداد بازدید: ۴۸۳

استاد حوزه:

غایت و هدف زندگی ائمه علیهم السلام تحکیم مبانی انسانی و تثبیت اصول الهی و آسمانی است

یکشنبه ۹ ارديبهشت ۱۳۹۷ ساعت ۰۸:۳۹:۵۳
«خانم سوسرایی» گفت: غایت و هدف از زندگی ائمه(علیهم السلام) تحکیم مبانی انسانی و تثبیت اصول الهی و آسمانی است،آنان از یک نور سرچشمه گرفته و در یک مکتب تربیتی الهی پرورش یافته اند.

«خانم سوسرایی» در جمع طلاب، اساتید و کارکنان مدرسه علمیه الزهراء(س) گنبدکاووس با بیان این که غایت و هدف از زندگی ائمه(علیهم السلام) تحکیم مبانی انسانی و تثبیت اصول الهی و آسمانی است، بیان کرد: ائمه (علیهم السلام) از یک نور سرچشمه گرفته و در یک مکتب تربیتی الهی پرورش یافته اند، همه آنان رو به یک هدف گام برمی دارند.

وی خاطرنشان کرد: «ذکر فضیلت» ویژه هر کدام از معصومین به آن معنی نیست که دیگران فاقد آن فضیلت یا عاری از آن صفت بوده اند بلکه به مقتضای زمان، شرایط تبلیغ، امر به معروف و آمادگی فکری مردم در هر دوره باعث ظهور بیشتر پاره ای از فضایل و مناقب خاص گردیده است که در دوران دیگر آن ویژگی ها زمینه و اقتضایی نداشته است.

استاد حوزه در ادامه افزود: خاندان عصمت و طهارت(علیهم السلام) پایه گذار علوم و دانش های حقیقی بشر به شمار می آیند که با روشنگری ها و راهنمایی های خود که همه از روی علم، حکمت و جهان بینی عمیق معنوی و فکری بوده است؛ تاریکی ها و اوهام را زایل و اجتماع را به سوی حقیقت و مفاهیم اصیل بشری رهنمون نمودند.

سوسرایی با اشاره به منزلت علم و دانش امام موسی کاظم(ع) خاطرنشان کرد: امام موسی بن جعفر(ع) بعد از رحلت پدر عالیقدرشان اداره کننده فکری و علمی دانشگاه بزرگی بود که از پدر به میراث باقی مانده بود.

وی با بیان این که مدیریت علمی این دانشگاه به عهده امام بود، ادامه داد: این دانشگاه در حال گسترش و در برگیرنده هزاران دانشجو و استادی بود که در کلاس های مختلف آن، از مکتب پر فیض امام صادق(ع) دانش آموخته و در طی مدارج عالی تری از دانش و فضیلت بوده اند.

این مبلغ حوزه به روایتی از امام صادق(ع) اشاره کرد و گفت: حضرت می فرمایند: «فرزندم موسی به حدی آمادگی علمی دارد که اگر تمام محتویات قرآن را از او پرسش نمایی با دانش و علم کافی که دارد، پاسخ قانع کننده ای می دهد»، ایشان در حقیقت کانون حکمت، فهم و اندیشه است.

سوسرایی خطاب به طلاب با تاکید بر پیمودن مسیر اهل بیت(علیهم السلام) گفت: شما به عنوان شاگردان مکتب امام صادق(ع)، قدر و منزلت خود را بدانید و آمادگی علمی را در خود ایجاد نمایید تا با علم و دانش خود، پاسخگوی جامعه بوده و چشمه های حکمت و اندیشه را در دل خود جاری سازید.