مدیر نظارت و بازرسی حوزه علمیه خواهران استان گلستان اذعان کرد:
گفتار و سیره حضرت زینب نشأت گرفته از مرکز نبوت و مخزن رسالت پیامبر اسلام ص
دوشنبه ۲۰ فروردين ۱۳۹۷ ساعت ۱۴:۱۲:۱۱«خانم سیده نفیسه حسینی واعظ» در ویژه مراسم اعمال ام داوود که از سوی مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان با حضور جمعی از طلاب و عموم بانوان این شهر برگزار شد، در راستای «آثار ارتباط با خدا در سیره حضرت زینب(س) » سخن گفت.
وی در ابتدای سخنان خود در بیان اهمیت ماه رجب گفت: گرچه همه زمان ها مخلوق خداست، لیکن برخی از آنها از شرافت و ویژگی خاصی برخوردار است همچون ماه رجب که دارای امتیاز و برجستگی ویژه ای می باشد و احادیث عدیده ای در خصوص آن وارد است.
مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران گلستان اضافه کرد: در اهمیت این ماه همین بس که نبی مکرم اسلام(ص) ماه رجب و شعبان را زمینه و مقدمه ای جهت کسب آمادگی برای درک درست و شایسته ماه مبارک رمضان عنوان نموده است.
حسینی واعظ در راستای سیره حضرت زینب(س) بیان کرد: سبک زندگی حضرت زینب(س)، سیر و سلوک کامل معنوی است؛ به طوری که گفتار، روش و منش ایشان از مرکز نبوت و مخزن رسالت پیامبر اسلام(ص) نشأت می گیرد.
حسینی واعظ اذعان نمود: در استنباط جمله «مارأیت إلا جمیلا» حضرت زینب(س) می توان گفت که حضرت به یقین می دانست که انقلاب بزرگ حسینی در طول تاریخ به نتیجه گرانبها خواهد رسید و همچنین در نهضت اباعبدالله(ع) علاوه بر آثار مادی و ظاهری، آثار و ثمرات معنوی بسیار زیبایی بدست می آید.
وی طلاب را به فراگیری درس هایی از حضرت زینب(س) دعوت کرد و عنوان نمود: از جمله درس هایی که می توان از سیره حضرت زینب(س) آموخت؛ ایمان و تقوای حضرت است. ایشان در دامن پاک ترین و با ایمان ترین انسان ها رشد نمود، معارف الهی را فراگرفت و با تقویت ایمان، این معارف بلند را در خود شکوفا نمود.
استاد حوزه، ثبات قدم و جانفشانی در راه هدف را از دیگر درس هایی دانست که می توان از سبک زندگی حضرت زینب(س) الگو گرفت. به طوری که ایشان در سخت ترین شرایط آرمان های اصیل خود را حفظ نمود و در این راه ثابت قدم باقی ماند.
حسینی واعظ عنوان کرد: وفاداری به ولایت الهی، امانت داری، صبر و شکیبایی، دانش و هوشمندی، عبادت و تهجد، هدایت گری، شجاعت و تدبیر و دفاع از ارزش های اسلامی از دیگر درس هایی است که از کردار و سلوک معنوی حضرت زینب(س) بدست می آید.
وی با کم نظیر خواندن حضرت زینب(س) در عبادت و تهجد شبانه نسبت به زنان دیگر، تاکید کرد: بانوان به تأسی از زینب کبری(س) در انجام محوری ترین اصل در زندگی خود یعنی عبادت؛ آن را در نهایت اخلاص و بندگی بجا آورده و تنها به واجبات اکتفا نکنند، بلکه مستحبات و نمازهای شب را تا حد توان انجام دهند. در این فضا است که میتوان شیران بیشه جهاد و تقوا را تربیت کرد و ایثارگری ها آفرید.
مبلغ حوزه خاطرنشان کرد: زنان در جهت دهی جامعه نقش بسزایی دارند، خداوند این ودیعه را در درون زنان به ودیعه سپرده است. با بررسی حرکتهای حضرت زینب(س) در تصمیم گیریها، خطبهها، حرفها، سکوتها و ... به نقش هدایتگری حضرت پی خواهیم برد.
حسینی واعظ با بیان این که عملکرد و خطبه های حضرت زینب(س)، گویای مقام عالمانه و معرفت و آگاهی ایشان است، ادامه داد: سخن امام سجاد(ع) در وصف حضرت زینب(س) که او را به عنوان «عالمه غیر معلمه» خطاب می کند، بیانگر این مطلب است که حضرت زینب(س) دارای علم لدنی بوده و بدون اینکه علم را از کسی آموخته باشد آن را از چشمه جوشان وجودش دریافت می نمود.
وی در پایان به بیان شمه ای از سیر حرکت حضرت زینب(س) از آغاز نهضت عاشورا تا انتها پرداخت.