کد مطلب: 56790 تعداد بازدید: ۵۱۰

عضو جامعه مدرسین حوزه های علمیه:

در زمان غیبت، مسئولیت بزرگ نشر علم و آگاهی دینی به عهده حوزه های علمیه است.

دوشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۹:۱۳
«حجت الاسلام والمسلمین محمد صادق باقری» بیان داشت: میزان ارزش و احترام هر شخص بین مردم به اندازه علم و دانش اوست.

«حجت الاسلام والمسلمین محمدصادق باقری» از فضلا و اساتید حوزه علمیه قم، در جمع کارکنان، طلاب و مدعوین مراسم سوگواری حضرت فاطمه(س) که در مدرسه علمیه خواهران سعدیه رامیان برگزار شد، بیان نمود: در خطبه فدکیه، می توان اوج علم و دانایی حضرت فاطمه الزهرا(س) را مشاهده نمود. الفاظ و ادبیاتی که ایشان در این خطبه به کار بردند، بیانگر جایگاه علمی آن حضرت است.

وی افزود: مراجعه زنان و حتی مردان مدینه در مسائل دینی و اعتقادی به حضرت زهرا(س) و همچنین استدلال های عمیق فقهی ایشان در جریان فدک، به روشنی بر احاطه آن بزرگوار بر کل قرآن و شرایع اسلام دلالت می کند.

استاد حوزه، میزان ارزش و احترام هر شخص بین مردم را به اندازه علم و دانش او برشمرد و اظهار داشت: آن چه باعث محبوبیت و جایگاه والای امام خمینی(ره) نزد خداوند و بین مردم شد، علاوه بر شخصیت معنوی و اخلاقی، علم و دانش ایشان نیز بوده است.

حجت الاسلام باقری در راستای اعجاز علمی قرآن کریم به عنوان بزرگترین معجزه پیامبراکرم(ص) اذعان کرد: قرآن، کتاب هدایت و راهنمای راه سعادت و کمال است و هدایت جز از راه عقل و علم میسر نیست. از آن جایی که قرآن معجزه علمی است، موجب رشد عقلی و علمی انسان ها در همه اعصار بوده و تا ابد باقی خواهد ماند.

وی اذعان کرد: در زمان غیبت، مسئولیت بزرگ نشر علم و آگاهی دینی به عهده حوزه های علمیه است.

عضو جامعه مدرسین حوزه، ابراز کرد: اگر خواهان رشد جامعه هستیم، باید با فراگیری علوم دینی و اخلاق اسلامی و متخلق شدن به آن، علوم را به کارگیریم تا زمینه رشد همسر، فرزندان و به تبع آن، جامعه را فراهم کنیم.