حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی قمی گفت:
اوج نقش زنان در قرآن کریم، در مورد«حضرت زهرا(س)» می باشد.
یکشنبه ۶ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۳۳:۱۳«حجت الاسلام والمسلمین سید حسین حسینی قمی» کارشناس برنامه سمت خدا و استاد حوزه و دانشگاه، در نشست معرفتی با موضوع «نقش بانوان در قرآن» که از سوی مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان برگزار شد، بیان داشت: در آیات بسیاری از قرآن کریم، به نقش تاثیرگذار جمعی از بانوان بدون ذکر نام آنان اشاره شده است. از آن جایی که قرآن کریم بر ارزش ها تکیه دارد به بیان شخصیت ها نمی پردازد بلکه ارزش آن شخصیت هاست که قابل احترام می باشد. ارزش افراد بخاطر عملِ آنان به ارزش هاست.
وی افزود: غیر از حضرت مریم(س) نام زن دیگری در قرآن نیامده است و در اغلب موارد جهت مبارزه با کسانی که «عیسی» را فرزند خدا می دانستند و قائل به تثلیث بودند با عنوان«عیسی بن مریم» آورده شده است.
کارشناس برنامه سمت خدا خاطرنشان کرد: گاهی نقش زنان آنچنان برجسته می شود که در قرآن کریم ضرب المثل می شوند، مانند«حضرت آسیه(س)» به طوری که نامش مقدم بر«حضرت مریم(س)» ذکر شده است. چراکه «آسیه» در خانه فرعون ضرب المثل شد. لذا ارزش بالاتری نسبت به «مریم(س)» که در دودمان انبیاء(علیهم السلام) زندگی کرده است، دارد. پس می توان نتیجه گرفت که محیط بهانه برای زیرپاگذاشتن ارزش ها نیست.
حجت الاسلام حسینی قمی در ادامه به معرفی کتب متعددی در خصوص سیره علماء پرداخت و گفت: مطالعه کتاب «فوائد الرضویه» و «قصص العلماء» در راستای تحصیل علوم دینی بسیار حائز اهمیت است. همچنین جهت پاسخگویی به شبهاتی پیرامون مسائل زنان مطالعه کتب «نظام حقوق زن در اسلام»، «مسئله حجاب» و «زن در آیینه جلال و جمال» توصیه می شود.
وی در ادامه ضمن اشاره به حجت بودن «حضرت معصومه(س)» ازنظر عفت، پاکدامنی و تلاش در حفظ دین تصریح کرد: طلاب باید با تاسی از ایشان تحت هر شرایطی دین خدا را حفظ کرده و خوب درس بخوانند و بتوانند به درستی بین زندگی و درس و بحث خود جمع نمایند.
استاد حوزه و دانشگاه خاطرنشان کرد: اگر زنان به درستی و زیبایی وظیفه خود را انجام نمی دادند، امروز نامی از مردان بزرگ باقی نبود. مؤید این مطلب سخنی از «شهید مطهری(ره)» است که فرمودند: «اگر سه زن به زیبایی نقش خود را ایفا نمی کردند ما پیامبری به نام «موسی» نداشتیم».
حجت الاسلام حسینی قمی ادامه داد: اوج نقش زنان در قرآن کریم، در مورد «حضرت زهرا(س) » می باشد. نه تنها« سوره مبارکه کوثر»، «آیه تطهیر»، «سوره هل أتی»، «آیات سوره قدر» و «آیه مباهله» بلکه همه قرآن در شأن حضرت فاطمه زهرا(س) می باشد.