کد مطلب: 56616 تعداد بازدید: ۴۹۲

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان بیان کرد:

امام خمینی به لحاظ بنیان های فکری و تربیتی ریشه در«ثقلین» دارد.

یکشنبه ۲۲ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۲۳:۱۷
«حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر فضیلت» گفت: امام خمینی(ره) جامعه منسجم و پویا را جامعه دارای اتحاد می داند، چنین جامعه ای می تواند در مقابل آسیب ها ایستادگی کند.

«حجت الاسلام و المسلمین علی اصغر فضیلت» مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد استان گلستان در جمع طلاب مدرسه علمیه عالی الزهراء(س) گرگان پیرامون «ابعاد اجتماعی امام خمینی(ره)» بیان کرد: از دیدگاه اندیشمندان داخلی و خارجی، امام خمینی(ره) یک شخصیت کامل و خودساخته بود. ایشان به لحاظ بنیان های فکری و تربیتی ریشه در«ثقلین» دارد.

وی افزود: رفتار امام(ره) ریشه در قرآن و اهل بیت(علیهم السلام) دارد و سیره ایشان اعم از؛ رفتار، گفتار و کردارشان مطابق با قرآن و برگرفته از سیره ائمه معصومین(علیهم السلام) بود.

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان گلستان ادامه داد: سیره اجتماعی امام(ره) مصداق آیه «أَن تقوموا لله مثنی و فرادی» بود به طوری که در طول زندگی خود، در مسیر قیام و حرکت برای خدا بود. سراسر زندگی امام(ره) از مبارزه، تبعید، نطق، سکوت، حرکت، درس و ...هماهنگ با سیره اهل بیت(ع) و قران کریم بود.

حجت الاسلام فضیلت گفت: شناخت حق، تنها بوسیله انسان های شاخص ممکن و میسر نیست بلکه هرگاه معیار حق شناخته شد، به راحتی می توان انسان ها را با آن معیارها سنجید. از مهمترین معیارهای حق؛ راستگویی، عدالت طلبی و مهرورزی است که این اوصاف در امام راحل تجلی داشت.

وی تصریح کرد: امام خمینی(ره) یکی از پدیده های مهم اجتماعی انقلاب را «پیاده کردن آموزه های قرآن» معرفی نموده است، به طوری که در کلام ایشان وارد است که فرمودند: «ما انقلاب کردیم تا احکام قرآن پیاده شود».

مدیر کل اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی گلستان ادامه داد: از جمله جلوه های اجتماعی امام(ره) دعوت به اتحاد و برادری است. تاکید امام(ره) بر وحدت کلمه مسلمین، یکی از راهبرد های سیاسی اجتماعی ایشان بوده است که در وصیت نامه خود نیز بدان اشاره کرده است.

حجت الاسلام فضیلت ادامه داد: امام خمینی(ره) جامعه منسجم و پویا را جامعه دارای اتحاد می داند، چنین جامعه ای می تواند در مقابل آسیب ها ایستادگی کند.

وی گفت: دعوت به قانون مداری، معرفی جنبه های رحمانی اسلام و مسئولیت پذیری از دیگر شاخصه های سیره اجتماعی امام خمینی(ره) است. در بحث قانون مداری، در سخت ترین شرایط تمام تلاش ایشان این بود که امور نهادینه شود. اعتقاد ایشان این بود که اگر نظام مقدس است، لذا باید قانون در آن محترم باشد.

استاد حوزه ادامه داد: امام خمینی(ره) در معرفی جنبه های رحمانی اسلام؛ هم برای کنش های رحمانی و هم برای کنش های غضبانی بشر نسخه داشت.

حجت الاسلام فضیلت در پایان افزود: حضرت امام(ره) شخصیتی فرامنطقی و فرامنطقه ای بود. توکل و اعتماد بر خدا، دوراندیشی و تدبر، توجه به محرومان، از خودگذشتگی در بیان و طرح آنچه به آن رسیده بود و ...از دیگر ویژگی های اجتماعی امام راحل(ره) بود.