مدرسه علمیه صدیقه طاهره انبارالوم برگزار نمود:
نشست تخصصی فرق و مذاهب با موضوع "تقریب بین مذهب شیعه و سنی"
پنجشنبه ۳ اسفند ۱۳۹۶ ساعت ۰۸:۱۵:۰۰«دکتر اکبری» اظهار داشت: هر دینی در طول زمان با مشکلاتی روبرو می شود. به عنوان مثال؛ در دین اسلام، ابتدا مسئله بر سر جانشینی پیامبر(ص) بوده است و فرقه هایی از جمله جبر و اختیار به وجود آمد. و در اهل تسنن وهابیت. اگر به زمان حضور امام علی(ع) دقت کنیم، می بینیم حدیث غدیر بیان گر خلافت امام بوده که به ایشان نرسید و حضرت سکوت اختیار کردند. البته نه اینکه انزوا پیشه کنند، خلیفه دوم می گوید: «اگر علی(ع) نبود من قطعا هلاک می شدم». اگر امام علی(ع) با خشونت به حق می رسید آن چیزی که به خطر می افتاد، اسلام بود.
وی خاطرنشان کرد: با این که بین شیعه و سنی اختلاف نظر وجود دارد اما مهم این است به عقایدی که داریم، عمل کنیم. همان طور که در خانواده اگر بین عقاید افراد تفاوت وجود دارد، ولی باعث طرد کردن یکی نمی شود و همه به تکالیف شان عمل می کنند. دشمنی که نمی خواهد این اختلاف ها از بین برود، به این اختلاف ها دامن می زند.
مدرس حوزه با بیان برخی اختلافات شیعه و سنی بیان داشت: اخلاق برای ما شیعیان خیلی مهم است، باید نسبت به فرق و مذاهب دیگر حساسیت نداشته باشیم. پیامبر اکرم(ص) برای مکارم اخلاق مبعوث شده اند، اگر با اخلاق خوب رفتار کنیم تاثیر بیشتری دارد. خداوند در سوره مریم می فرماید؛ «اگر کسی ایمان و عمل صالح داشته باشد، خداوند صحبتش را در دل دیگران قرار می دهد». مراقب باشیم آنچه که حضرت علی(ع) بیست و پنج سال برای آن زحمت کشید به آن خدشه وارد نشود.
حجت الاسلام صفایی در پایان ضمن بیان مشترکات بین شیعه و سنی و تاکیر بر وحدت، خاطرنشان کرد: آنچه که ما را به سعادت می رساند عمل صالح است؛ مهم این است که بر اساس شریعت عمل شود و سیره اهل بیت(علیهم السلام) در زندگی اجرا شود.