کد مطلب: 56267 تعداد بازدید: ۵۴۹

به همت معاونت فرهنگی مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان انجام شد:

برگزاری سلسله نشست های فاطمی در دهه اول فاطمیه

پنجشنبه ۲۶ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۲۹:۲۸
«خانم نرگس شریف حسینی» گفت: دین مقدس اسلام برای علم و دانش، ارزش فراوانی قائل است و آن را شرط لازم برای سعادت مرد و زن می داند. لذا بدین خاطر است که طلب علم فریضه دانسته شده است.

«خانم نرگس شریف حسینی» معاون آموزش مدرسه علمیه عالی الزهرا(س) گرگان در دومین نشست از سلسله نشست های فاطمی که از سوی معاونت فرهنگی این مدرسه برگزار شد، بیان داشت: دین مقدس اسلام برای علم و دانش، ارزش فراوانی قائل است و آن را شرط لازم برای سعادت مرد و زن می داند. لذا بدین خاطر است که طلب علم فریضه دانسته شده است.

وی افزود: بهترین ساعاتی که انسان در طلب علم و دانش است، در واقع جزء برترین سرمایه ها و زمان های عمر انسان محسوب می شود.

معاون آموزش این مدرسه علمیه ادامه داد: حضرت فاطمه زهرا(س) به لحاظ علمی در حدی بود که سایر ائمه(علیهم السلام) در آن حد قرار داشتند.

خانم شریف حسینی گفت: اگرچه سخنان و خطبه هایی از حضرت وارد است ولی به علت عمر کوتاه ایشان در مقابل سخنان ائمه معصومین(علیهم السلام) اندک است ولی در عین حال سرشار از علم و معرفت می باشد.

وی توضیح داد: پیرامون موقعیت و جایگاه علمی حضرت زهرا(س) روایات متعددی بیان شده است که از جمله آنها؛ روایتی از امام صادق(ع) به نقل از نبی مکرم اسلام(ص) است که فرمودند: «خداوند ده چیز را به ده نفر از زنان بخشیده است که در این بین علم را به حضرت زهرا(س) عنایت فرمود».

استاد حوزه افزود: از دیگر ویژگی های ابعاد شخصیت حضرت(س)، عصمت ایشان است. عصمت به معنای «نگه داشتن و حفظ کردن» است. از نظر علمای امامیه، عصمت عبارت از «ملکه نفسانی است که انسان را از ارتکاب گناه و خطا باز می دارد»، می باشد.

خانم شریف حسینی در ادامه بیان داشت: چون منشأ عصمت اراده و اختیار انسان است، لذا همه انسانها به لحاظ اینکه صاحب اراده و اختیار می باشند، می توانند با مواظبت بر اعضاء و جوارح خود از ملکه عصمت بهره مند شوند. بر این اساس، عصمت مساوی با مقام نبوت و امامت نیست.