نماینده ولی فقیه در استان گلستان:
صبر حقیقتی است که انسان را به سعادت ابدی نائل می سازد.
چهارشنبه ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۷:۲۴«آیت الله سیدکاظم نورمفیدی» خطاب به طلاب این مدرسه اظهار داشت: فردی که پا به عرصه حوزه می گذارد، باید به عنوان مبلغ دین خدا و مروج آن باشد و خود را به جایی برساند که توان خوشه چینی از آیات و روایات و برداشت صحیح از آن را داشته باشد و به مردم انتقال دهد.
وی خاطرنشان کرد: طلبه مبلغ باید مطالبی را که به دیگران منتقل می کند به روز و مطابق زمان باشد، زیرا در افکار نسل جوان شبهاتی وارد شده، که باید بتواند به آنان پاسخ گفته و از دین دفاع نماید.
نماینده ولی فقیه در استان گلستان گفت: بهترین عمل صالح، دعوت به سوی خدا می باشد و این در حالی است که گفتارش مطابق عملش باشد تا در نهایت رستگار شود.
آیت الله نورمفیدی بیان کرد: انسان در مقابل مشکلات نباید خود را ببازد و باید با صبر و تحمل و توکل به خدا، مشکلات خود را حل کند. رسول خدا(ص) در پاسخ به عبدالله ابن مسعود و همراهانش در مورد شرایط سختی که برآنها حاکم بود و زمان قحطی در مضیقه بودند، حضرت بعد از توصیه به صبر به ایشان فرمودند: من وقتی کتاب آسمانی خودمان وکتاب آسمانی گذشته را بررسی کردم، آنچه که انسان را نجات می دهد صبر است و آنهایی که وارد بهشت می شوند صابران هستند.
وی تصریح کرد: صبر حقیقتی است که با توکل به خدا و عنایت پروردگار، انسان را به سعادت ابدی نائل می سازد حال چه صبر در طاعت، یا صبر در معصیت و یا صبر بر مصیبت باشد. اولین نوع صبر، صبر در طاعت است که البته کار بسیار دشواری است و انسان باید مراقب بندگی خود باشد که در اطاعت خداوند کوتاهی نکند.
امام جمعه شهرستان گرگان گفت: دومین نوع صبر، صبر در معصیت است که در این مورد بنا به فرموده بزرگان اخلاق، بیشترین گناه مربوط به زبان می باشد که انسان باید بر آن مواظبت کند.
آیت الله نورمفیدی اظهار داشت: سومین نوع صبر، صبر در مصیبت است یعنی اگر انسان دچار مصائبی می شود جزع و فزع و بی تابی نمی کند، خود را نمی بازد و با تحمل وصبر و توکل می گوید: ما از او هستیم و به سوی او باز می گردیم.
وی در پایان در پاسخ به کسانی که با استناد به آیه قرآن می پرسند چرا خدا ما را آزمایش می کند، بیان کرد: چون ما هستیم که ادعای بندگی و ایمان به خدا می کنیم، در میدان عمل معلوم می شود که آیا طبق آنچه که ادعا می کنیم هستیم ؟ و آیا در برابر مشکلات تحمل می کنیم یا دست به شکایت و بی تابی بر می داریم؟ اگر اینطور باشد معلوم است که ایمان ما فقط لقلقه زبان است.