استاد حوزه گفت:
تنها مفاهیم والای مکتب اسلام است که پیشرفت،تعالی و سعادت حقیقی برای زنان بدنبال دارد.
سه شنبه ۲۴ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۰۲:۰۳«خانم فاطمه احمدی» استاد حوزه در مراسم جشن دهه مبارک فجر که در جمع طلاب و عموم بانوان برگزار شد به بحث پیرامون «نقش زنان در پیروزی و به ثمر رسیدن انقلاب اسلامی» پرداخت و بیان داشت: انقلاب اسلامی نوید آسمانی بود که انسان ها را به بازیافت اصالت وجود بشارت داد و به جسم های بی جان حیاتی تازه بخشید.
وی افزود: نگرش حاکمان به زنان در قبل از انقلاب، نگرشی ابزار گونه بود. در آن برهه از زمان مقام معنویِ زنان نادیده گرفته شده و تا حد یک کالا تنزل یافته بود.
استاد حوزه ادامه داد: در چنین فضایی، خورشید انقلاب اسلامی به رهبری امام خمینی(ره) طلوع نمود و موجب نجات زنان و مردان مومن شد.
احمدی گفت: زنان نقش بسیار مهمی در پرورش نهضت اسلامی ایفا نمودند و گاهی موثرتر از مردان در صحنه حضور داشتند.
وی تاکید نمود: در دوران انقلاب زنان در خط مقدم نهضت، مشوق مردان و تربیت کننده فرزند صالحی بودند که همان فرزندان، حافظ این انقلاب شدند.
کارشناس فرهنگی حوزه تصریح کرد: زنان مسلمان ایران با بهره گیری از تعالیم اسلام و نشان دادن بیزاری از وضعیت غیر اسلامی زمان شاه به استقبال خطر رفتند تا اسلام حفظ شود.
احمدی افزود: نگاه ابزار گونه به زنان بعد از انقلاب اسلامی به نگاه الهی معنوی تبدیل شد، تا جایی که امام خمینی(ره) زنان را مانند قرآن انسان ساز معرفی نمود که مردان و زنان بزرگی از دامن آنان تربیت می شوند. در کلامی از امام راحل وارد است که فرمودند: اگر زنان انسان ساز از ملت گرفته شود، ملت به شکست و انحطاط مبدل خواهد شد.
وی اذعان نمود: تنها مفاهیم والای مکتب اسلام است که پیشرفت، تعالی و سعادت حقیقی برای زنان بدنبال دارد.
مبلغ حوزه ادامه داد: در بحث جایگاه والای زنان از مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نیز وارد است که می فرمایند: «زن در سایه مهارت، عفت و احساس مسئولیت است که می تواند دوشادوش مردان و در مواردی جلوتر از آنان گام بردارد. تاکید امام خمینی(ره) نیز براین بود که آموزش باید همراه با پرورش باشد.
احمدی بیان داشت: زنان و بانوان از ارکان اساسی جوامع بشری و عالی ترین نقش سازنده را با عناوین همسر و مادر در جامعه دارا هستند. زمانی یک جامعه می تواند از کمال سلامت اخلاقی و سعادت انسانی برخوردار باشد که زنان آن جامعه دارای عفت و کمال باشند.
وی گفت: در یک بررسی کوتاه از وضعیت زنان در غرب به خوبی فهمیده می شود که نگاه غرب به زنان، نگاهی ابزاری است. نگاه اسلام به زن نگاهی الهی و والاست.
کارشناس مذهبی افزود: اسلام آموختن علم و دانش و رسیدن به مدارج اجتماعی، علمی، فرهنگی و سیاسی را برای زنان مجاز دانسته است. پیامبر اکرم(ص) دست حضرت زهرا(س) را به عنوان یک زن می بوسید و راه و رسم برخورد با زنان را آموزش می داد.
وی خاطرنشان کرد: یکی از مهمترین ویژگی زنان شایسته مسلمان، عفت و پاکدامنی است. در روایتی از امام صادق(ع) وارد است که می فرمایند: «زن صالح از طلا و نقره با ارزش تراست».
وی در پایان تصریح کرد: از جمله رسالت امروز زنان مسلمان؛ شناخت اسلام راستین و عمل به دستورات آن، تربیت فرزندان صالح و انتقال تجارب معنوی و علوم اسلامی به فرزندان نسل آینده، حفظ عفاف و پاکدامنی و دوری از توطئه های بیگانگان و حفظ کانون خانواده براساس الگوگیری از سیره اهل بیت عصمت و طهارت است.