کد مطلب: 55639 تعداد بازدید: ۵۴۶

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان بیان نمود:

دانش آموختگان و فارغ التحصیلان حوزه های علمیه خواهران هر جایی که با آمادگی حضور پیدا کردند، تاثیرگذار بودند

یکشنبه ۱۵ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۸:۲۱
«حجت الاسلام والمسلمین ایوب وردانی» گفت: امروز کسی نمی تواند نقش بانوان را در عرصه های مختلف انکار کند. در عرصه های پیروزی انقلاب، تثبیت نظام مقدس جمهوری اسلامی. در حال حاضر نیز در صدور فرهنگ انقلاب اسلامی که فرهنگ دینی است.

«حجت الاسلام والمسلمین ایوب وردانی» در جمع طلاب شرکت کننده در دوره آموزشی «طرح ملی بیان» که در گرگان برگزار شد، ضمن عرض تسلیت ایام شهادت حضرت فاطمه(س) و گرامی داشت یوم الله دهه فجر گفت: حوزه های علمیه خواهران بیش از دو دهه فعالیت می کنند و امروز ما طلاب از ثمره زحماتی که همه علما و بزرگان متحمل شدند، بهره می بریم.

وی ضمن بیان حضور موثر خواهران طلبه در عرصه هایفرهنگی، دینی، اجتماعی و سیاسی گفت: دانش آموختگان و فارغ التحصیلان حوزه های علمیه خواهران هر جایی که با آمادگی حضور پیدا کردند، به اذعان مسئولین نهادهای مختلف، موثر فعالیت کرده و متقاضی حضور خواهران طلبه شدند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان گلستان خاطرنشان کرد: نیمی از جمعیت کشور را زنان تشکیل می دهند که خواهران طلبه در میان این قشر مشغول فعالیت هستند. لذا اگر این نیم بتواند به وظایف خود عمل کند، نیم دیگر به تبع اصلاح می شوند.

حجت الاسلام وردانی اذعان نمود: اگر از تعصبات جنسیتی خارج شویم و آثار به جا مانده از حضور بانوان را در همه عرصه های انقلاب مشاهده کنیم، به نقش تاثیرگذار بانوان پی می بریم؛ چه در زندگی و چه در اجتماع.

وی ضمن بیان برخی ویژگی های شخصیتی بانوان، در راستای شخصیت والای حضرت فاطمه(س) گفت: حضرت فاطمه(س) بنا به فرمایش امام علی(ع) تا زمان حضور، در خانواده برای همسر و فرزندان مایه آرامش بودند. از این رو، امروز کسی نمی تواند نقش بانوان را در عرصه های مختلف انکار کند در عرصه های پیروزی انقلاب، تثبیت نظام جمهوری اسلامی. در حال حاضر نیز در صدور فرهنگ انقلاب اسلامی که فرهنگ دینی است و در رأس آن مرجعیت دینی قرار دارد، حوزه های علمیه نقش تأییدکننده ای دارند. لذا خواهران طلبه در این بخش نقش بسزا و تعیین کننده ای دارند.

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان با بیان این که حضور یک مبلغ دینی و فرد خودساخته در هدایت دینی مردم موثر است، تأکید کرد: باید طلاب نقش و جایگاه خود را مرور کنند تا جایگاهی که خداوند عنایت فرموده را فراموش نکنند. بررسی کنیم که در ابتدا چه بودیم؟ برای چه به حوزه آمده ایم و وظایف مان چیست؟

حجت الاسلام وردانی توضیح داد: امروز وظیفه ما تربیت نیروی انسانی است. در برخی نهادها نوعا فعالیت ها را طلاب خواهر انجام می دهند. در این عرصه ها با مشکلات زیادی روبرو هستیم چراکه تبلیغ دین و هدایتگری جامعه کار سختی است. پیامبر در طول 23 سال رسالت خود، سختی هایی زیادی را متحمل شدند که تاریخ گواه آن است. البته همه پیامبران الهی برای هدایت مردم زحمات زیادی را تحمل نمودند.

وی توصیه نمود: ما که رهرو این بزرگواران هستیم، با همه حجمه هایی که بر علیه اسلام و مسلمانان و مکتب اسلام وارد می شود، اما هیچ چیزی نباید روحیه و اراده ما را تضعیف کند. امروز از سوی استکبار جهانی، ابزارهای تخریب و راه و روش جدیدتری اسلام را تهدید می کند. بنابراین برای ورود به عرصه های جدید، نباید از آموزش ها و ابزار جدید غافل باشیم.

مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان در پایان گفت: امروز به لطف خدا تعاملات خوبی با نهادهای مختلف بوجود آمده که فارغ التحصیلان و دانش آموختگان به فراخور توان در این عرصه ها وارد شوند.