مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران استان گلستان:
عصمت؛ یکی از دلایل الگو بودن حضرت فاطمه برای جهانیان
چهارشنبه ۱۱ بهمن ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۵۷:۱۲«خانم سیده نفیسه حسینی واعظ»در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری-اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران ضمن تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت حضرت فاطمه(س) در راستای ضرورت الگوپذیری بانوان جامعه از سیره و منش حضرت گفت: از آنجایی که انسان در نهاد خویش همواره به سوی کمال تمایل دارد، در تکاپوی صعود به مدارج کمال و تعالی است. میل به تقلید و اسوهپذیری یکی از مؤثرترین نیروهای فطری آدمی است.
وی با بیان این که میل به تقلید و اسوه پذیری یکی از مؤثرترین نیروهای فطری آدمی است، افزود: نوعا انسان به دنبال اسوه و الگویی برای خود می باشد. از این رو، شناخت و معرفی الگوها و مربیهای شایسته در تربیت، امری ضروری است و در تربیت انسان تأثیر فراوان دارد. خداوند در مسیر هدایتگری خود، نمونههای عینی و الگوهاي تجربه شده بشری را پیش چشم انسان قرار داده و به شناسایی سیمای انسان کامل پرداخته تا از این طریق، افراد راه تکامل را پیموده و به مقصد برسند.
مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران استان گلستان خاطرنشان کرد: در نظر اسلام، ارزش و کرامت انسانی در گرو ایمان، اعتقاد صحیح و عمل نیک است و از این نظر، فرقی میان زن و مرد نیست. همانگونه که مردان میتوانند در پرتو ایمان و عمل صالح به مدارج عالی انسانی و مراتب والای کمال برسند، زنان نیز در پرتو تلاش و مجاهدت میتوانند از این جایگاه برخوردار شوند.ولی با این وجود، خلق و خوی ویژه زنانه و مسئولیتهایی که در نظام خلقت بر دوش بانوان نهاده شده، ایجاب میکند که زنان، الگوی مطلق و اسوهای بی بدلیل از جنس خود داشته باشند تا بتوانند با دقت در سیره اخلاقی، اجتماعی و خانوادگی، از او پیروی کنند.
حسینی واعظ ضمن اشاره به بانوان نقشآفرین در طول تاریخ پیرامون شخصیت والای حضرت زهرا(س) ابراز کرد: در آیاتی همچون تطهیر، مباهله، ذوی القربی، شجره طیبه و... در قرآن کریم؛ به مقام والای ایشان اشاره شده و روایات بسیاری نیز از برتری ایشان بر تمام زنان در دنیا آمده است.
وی افزود: حضرت زهرا(س) بانویی بی نظیر در تمام هستی است و چنین کسی شایسته ترین فرد برای اسوه و الگوبودن است، زیرا آنچه ایشان را الگوی برتر قرار داده، انسان کاملبودن است.
حسینی واعظ عصمت حضرت را یکی از دلایل الگو بودن ایشان برای جهانیان دانست و اذعان داشت: مسلما کسی که معصوم باشد؛ خطا، لغزش و نسیان ندارد و تمام کارهایش بر اساس ثواب و صحیح است.به همین دلیل الگوگیری بانوان مسلمان از زندگانی سراسر نور و بندگی بانوی مهربانی امری ضروری است زیرا زندگی سراسر نور حضرت زهرا(س) پر از درس است که زنان جامعه باید از شخصیت بینظیری همچون ایشان الگوبرداری کنند.
وی به ویژگی های شخصیتی حضرت فاطمه(س) اشاره کرد و عنوان نمود: ایمان و بندگی به خدا، دانش، معرفت و بصیرت از جمله ویژگیهای حضرت فاطمهزهرا(س) است. البته در کنار بندگی خالص وعبادت خالق یکتا در همسرداری، روابط اجتماعی، ایثار و انفاق، تربیت فرزندان، مسئوليتپذيری اجتماعی نیز اسوه می باشند.
استاد حوزه در پایان تاکید کرد: با توجه به هجمه شدید فرهنگی و ترویج فرهنگ غربی و رواج بیبندوباری در جامعه ما که امروزه دشمنان به دنبال آن هستند، تنها آشنایی با فرهنگ فاطمی و پیروی از آن، بانوان جامعه را از تیررس دشمان دور نموده و در نتیجه، جامعه به سعادت دنیا وآخرت نائل گردد.