مسئول مدرسه کوثر علی آباد کتول:
نهادینه کردن الگوهای اسلامی عامل تحقق آرمان های دینی در زندگی
چهارشنبه ۱۳ دى ۱۳۹۶ ساعت ۱۲:۳۶:۱۱«حجت السلام والمسلمین نصرتی» در نشست هم اندیشی که با محوریت «تبین الگوی ازدواج با تاکید بر آموزه های دینی» در جمع طلاب مدرسه علمیه الزهراء(س) مینودشت برگزار شد، گفت: با توجه به اینکه الگوی زندگی های امروزی، اسلامی نیست و منجر به بروز اختلافات در زندگی مشترک و افزایش طلاق می شود؛ اگر طلاب بخواهند این مشکلات را بررسی کنند، باید فلسفه زندگی انسان را بررسی نمایند. این فلسفه در قرآن بیان شده است و آن همان بندگی خداست.
وی در تشریح معنای «عبادت» توضیح داد: «عبادت» یعنی اطاعت و پیروی و دلبستگی، معیت، یک رنگ شدن، دل دادن و بندگی محض در تمام شئونات زندگی که متاسفانه خیلی از افراد در جامعه امروزی از این مسیر دور هستند و اکثر مشکلات ناشی از همین امر مهم است.
مسئول مدرسه علمیه کوثر علی آباد کتول با اشاره به فلسفه ازدواج در اسلام که هدف آن حفظ دین و پرورش نسل می باشد، افزود: امروزه اهداف و ملاک های اسلامی ازدواج، تغییر یافته و مسائل مادی و ظاهری و و تامین شغل اهمیت یافته است، همچنین تنوع ظاهری موجود در جامعه و استفاده نادرست از فضای مجازی باعث شده که سن ازدواج افزایش یابد و نگاه به پرورش نسل و تربیت دینی ضعیف شود، این مسائل منجر به بی میلی و سپس تنفر و طلاق می گردد. به طور کل، در فلسفه زندگی اسلامی تغییر به وجود آمده است.
حجت الاسلام نصرتی افزود: فلسفه، هدف و آرمان های فردی باید در خانواده شکل بگیرد و فرد فهم درستی از زندگی مشترک داشته باشد.
وی با بیان این که در اسلام بنایی بالاتر و بهتر از ازدواج شکل نمی گیرد، خاطرنشان کرد: همه هجمه هایی که به مسئله ازدواج وارد می شود تا آن را از مسیر اسلامی بودن منحرف کنند، به این جهت است که به مردم و نیازهای آنان تسلط داشته و بنیان آن را سست نموده و از بین ببرند.
مسئول این مدرسه اذعان نمود: جامعه با الگوسازی های مناسب در دوران راهنمایی و دبیرستان، نقش بسیار مهمی در شکل گیری شخصیت و هدف فرد دارد که اگر این مهم تحقق نپذیرد، بسیاری از امورِ او در دایره عبادت و اطاعت خدا نخواهد بود و آرمان او با آنچه اسلام فرموده، متفاوت می شود.