کد مطلب: 52139 تعداد بازدید: ۵۲۱

نماینده ولی فقیه در استان گلستان:

لازمه رسیدن به اهداف عالیه اسلام، صبر و انتظار فرج است.

چهارشنبه ۱۵ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۲۳:۵۱:۰۶
«آیت الله سید کاظم نورمفیدی» تصریح کرد: لازمه رسیدن به اهداف عالیه اسلام، صبر و انتظار فرج است. منظور از فرج یعنی پیروزی اسلام و منتظر حضرت ولی عصر(عج) بودن یکی از مصادیق انتظار فرج است.

«آیت الله نورمفیدی» در جمع اساتید و طلاب این مدرسه در راستای انتظار فرج گفت: لازمه رسیدن به اهداف عالیه اسلام، صبر و انتظار فرج است. منظور از فرج یعنی پیروزی اسلام و منتظر حضرت ولی عصر(عج) بودن یکی از مصادیق انتظار فرج است.

وی در ادامه با اشاره به نامه امام عسگری(ع) و وصیت ایشان به ابن بابویه بیان کرد: همه باید متخلق به این وصایا شوند. اولین سفارش امام(ع) به ابن بابویه تقواست که خداوند در بسیاری از آیات آن را مطرح نموده است؛ تقوی یعنی ملاحظه کردن از خداوند. از دیدگاه اسلام، ملاحظه کردن فقط در پیشگاه خداوند شایسته است و تقوی حقیقتی است که باید در همه شئون زندگی انسان وجود داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان ضمن اشاره به برخی آفات زبان، دومین توصیه امام(ع) را اقامه نماز معرفی کرد و گفت: گرچه امام(ع) از بهترین نمازخوان ها بود اما به دلیل اهمیت نماز آن را توصیه می کند. امام صادق(ع) می فرمایند: شفاعت ما به کسانی که نماز را سبک می شمارند نمی رسد.

آیت الله نورمفیدی افزود: بخشش از گناه دیگران را یکی دیگر از وصایای امام(ع) می باشد. همان طورکه خداوند غفارالذنوب است، بندگان هم باید نسبت به یکدیگر گذشت داشته و کینه را از دل دور کنند چراکه کینه ورزی قطعا موجب انجام گناه می شود.

وی فروخوردن خشم، همدردی با برادران دینی، خوش اخلاقی و امر به معروف و نهی از منکر رااز دیگر وصایای امام عسگری(ع) دانست.

امام جمعه گرگان در راستای توصیه امام(ع) به نماز شب ابراز داشت: از بین نمازها به نماز شب تاکید زیادی شده است. زیرا پیامبر(ص) آن را به امام علی (ع) سفارش کرده است و خداوند در قرآن برخاستن از بستر در نیمه های شب و مناجات با خدا را ویژگی مومنان راستین معرفی کرده و می فرمایند؛ هیچ کسی از ارزش پاداش آن اطلاع ندارد.

آیت الله نورمفیدی عنوان نمود: آخرین توصیه امام حسن عسگری(ع) وحدت امت اسلامی است. برای تحقق این هدف باید در مسیر ائمه معصومین(علیهم السلام) حرکت کرد. امام(ع) نماز خواندن با اهل سنت، عیادت از آنان و ادای حقوقشان را نمونه هایی از ایجاد و برقراری وحدت امت اسلامی دانست؛ امام(ع) از ابن بابویه خواست به این وصایا عمل کند و به شیعیان نیز ابلاغ نماید.

وی در پایان خطاب به طلاب بیان کرد: طلبه وارث انبیا(علیهم السلام)، وارث حضرت فاطمه(س) و حضرت زینب(س) است و مسئولیت راهنمایی دیگران را به عهده دارد. بنابراین، طلبه با مراقبت از خود و دوری از گناهان می تواند راهنما و الگوی مناسبی برای دیگران باشد. اگر طلبه غیبت کند؛ دو گناه مرتکب شده است گناه اول که همان حرمت غیبت است و گناه دوم به دلیل این که راه غیبت کردن را برای دیگران باز کرده که این گناه توبه ندارد.