کد مطلب: 51766 تعداد بازدید: ۴۵۸

نماینده ولی فقیه در استان گلستان:

نهایت ادب و احترم به دیگر مسلمانان را مبنای فکری خود قرار دهید و در این زمینه ائمه اطهار علیهم السلام تاسی نمائید.

پنجشنبه ۹ آذر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۴۰:۰۱
«آیت الله سید کاظم نورمفیدی» بیان داشت: سعی کنید در روابط خود با دیگر مسلمانان نهایت ادب و احترام را رعایت نمایید و این تفکر را به عنوان یک مبنای فکری به همراه داشته باشید و در این زمینه به ائمه اطهار(علیهم السلام) تاسی نمایید.

«آیت الله سیدکاظم نورمفیدی» نماینده ولی فقیه در استان گلستان و موسس موسسه آموزش عالی الزهرا(س) گرگان در جمع طلاب این موسسه با استناد به نامه امام حسن عسگری(ع) خطاب به ابن بابویه بیان داشت: امام حسن عسگری در این نامه توصیه های اخلاقی بسیاری به ابن بابویه پدر شیخ صدوق می کنند که در واقع خطاب عام است و شامل همه شیعیان می شود.

وی افزود: اولین توصیه امام حسن عسگری(ع)، دعوت ابن بابویه به تقواست. حقیقت تقوا بدین معناست که انسان در هر حالتی اعم از اعمال، رفتار، گفتار و ...از خداوند ملاحظه داشته باشد. البته تقوا به عنوان یک امر طبیعی در هر اجتماعی وجود دارد ولی به لحاظ شریعت مقدس اسلام، ملاحظه کردن فقط در مقابل خدا معنا پیدا می کند و در واقع حقیقت تقوا چیزی جز این نیست.

نماینده ولی فقیه در استان، سفارش به اقامه نماز را از دیگر توصیه های امام عسگری(ع) دانست و گفت: نماز به عنوان ستون دین است، اگر ستون نباشد خیمه ای برپا نخواهد شد. لازم به ذکر است توصیه حضرت در این زمینه به اهمیت و جایگاه مهم این فریضه الهی بر می گردد و إلاّ ابن بابویه از بهترین نمازگزاران بودند. در روایتی از امام صادق(ع) وارد است که حضرت شفاعت خود را شامل کسانی که نماز را سبک بشمارند نمی داند.

آیت الله نورمفیدی افزود: در ادامه حضرت توصیه به مغفرت ذنب می نمایند. مراد از «مغفرت» در این نامه گناهان و خطاهایی است که انسان ها در حق یکدیگر انجام می دهند. همان گونه که خالق هستی غفار الذنوب می باشد انسان ها نیز به عنوان مخلوق این ذات الهی باید از خطا و اشتباهات یکدیگر بگذرند. یکی از توصیه های خداوند به نبی مکرم اسلام(ص) نیز گذشتن از خطاهای دیگران است که به حضرت توصیه می فرمایند "کسی را که به او ظلم نموده عفو نماید".

وی تصریح کرد: گذشتن از اشتباهات و خطاهای یکدیگر علاوه بر اینکه دل ها را به هم نزدیک می کند، آرامش را برای انسان بدنبال دارد.

امام جمعه گرگان عنوان نمود: از دیگر توصیه های حضرت در نامه به ابن بابویه توصیه به کظم غیض، صله رحم، حسن خلق، مواساة الاخوان و امر به معروف و نهی از منکر است.

آیت الله نورمفیدی در راستای اقامه نماز شب بیان کرد: امام حسن عسگری(ع) بر اقامه نماز شب هم توصیه می نمایند. از وصایای پیامبر مکرم اسلام(ص) بر امیرمومنان علی(ع) نیز تاکید بر اقامه نماز شب است. در آیه 32 از سوره مبارکه سجده بر تهجد شبانه و خلوت با خداوند متعال تاکید شده است. خلوت با خدا و نماز شب دارای آثار بسیاری است که این آثار در اعمال انسان نمایان می گردد. خداوند متعال برای رسیدن پیامبر(ص) به مقام محمود ایشان را توصیه به اقامه نماز شب نمودند.

وی خاطرنشان کرد: مراد از انتظار فرج در نامه امام حسن عسگری(ع) گشایش و فرجی است که برای اسلام در پیش است که مصداق این فرج بواسطه حضرت ولی عصر(عج) است.

موسس این موسسه در ادامه خطاب به طلاب گفت: شما طلاب به عنوان وارثین انبیاء وظیفه هدایت مردم را برعهده دارید. لذا نباید خود را در گیر جریانات و کارهای بی اساس نمایید. اگر چنانچه گناهی مرتکب شوید، برای شما دو گناه محسوب می شود به گونه ای که هم خودتان آن گناه را مترکب شده اید و هم با انجام آن مجوز ارتکاب برای دیگران می شوید. لذا رسالت بسیار سنگین است و باید مواظب باشید.

آیت الله نورمفیدی در پایان بر حفظ وحدت بین امت مسلمین تاکید نمود و یادآور شد: سعی کنید در روابط خود با دیگر مسلمانان نهایت ادب و احترام را رعایت نمایید و این تفکر را به عنوان یک مبنای فکری به همراه داشته باشید و در این زمینه به ائمه اطهار(علیهم السلام) تاسی نمایید. عداوت و دشمنی با دشمنان اسلام و دوستی با دوستان اهل بیت(علیهم السلام) به صورت منطقی از سیره عملی ائمه معصومین است.