استاد حوزه بیان کرد:
به دلیل خفقان سال 56، شهادت آیت الله سید مصطفی خمینی و واقعیت این چهره پنهان ماند
دوشنبه ۲۲ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۰۹:۰۲"خانم سیده نفیسه حسینی واعظ" در نشستی که با حضور مبلغین موسسه آموزش عالی الزهراء(س) گرگان برگزار شد، بیان کرد: محور جامعیت علمی آیت الله سیدمصطفی خمینی(ره) در نجف بود و از جمله فعالیت های علمی ایشان تا زمانی که در نجف بودند، نوشتن حدود 30 جلد کتاب، تربیت شاگردان زیاد، تدریس دوره کامل خارج علم اصول، تفسیر سوره بقره و تدریس فقه، فلسفه و کلام را می توان به شمار آورد.
وی از ویژگی های شهید مصطفی خمینی را کسب تقوی و پرهیز از هوای نفس دانست و افزود: با افزایش فعالیت انسان، شیطان از راه ها و ترفندهای مختلف بر انسان غلبه می کند. لذا طبق فرمایش حضرت رسول(ص) انسان موظف به جهاد با نفس است و رسیدن به مقام جهاد اکبر در صورت رهایی از تیرگی های نفس حاصل می شود.
استاد حوزه در بعد زهد و ساده زیستی ایشان به نقل از کلام مقام معظم رهبری(مدظله العالی) خاطرنشان کرد: ایشان ذره ای روحیه آقازدگی نداشت، بلکه به صورت یک طلبه واقعی زندگی کرد و هیچگاه از موقعیت پدرش که مرجع زبانزد بود استفاده نکرد و تحت هیچ شرایطی زهد و تقوی خود را از دست نداد.
حسینی واعظ به نقل از کلام حضرت امام خمینی(ره) شهادت سید مصطفی را از الطاف الهی دانست.
وی ابراز نمود: پس از شهادت آیه الله مصطفی خمینی در سال 56 به دلیل خفقان آن زمان، واقعیت این چهره پنهان ماند و مسئولیت ما امروز آشنایی با سیره عملی و علمی ایشان است ؛ برای این شناخت می توان از امام راحل کمک گرفت که پس از شهادت ایشان فرمودند: آقا مصطفی خمینی امید آینده اسلام بود .
مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران استان گلستان در پایان به کلام آیت الله بهاءالدینی اشاره کرد که در مورد شهید مصطفی خمینی فرمودند: ایشان دانش های عقلی، نقلی و سیاست دینی را فراگرفته بود به گونه ای که از نخبگان زمان خود بود و دارای هوشیاری و کیاست خاصی بود مثل امام خمینی، چون پدری مثل امام داشتند.