دکترای تخصصی خون و سرطان بیان کرد:
داشتن سلامت معنوی یکی از عوامل موثر در بهبودی بیماران صعب العلاج است.
یکشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۱۲:۴۹«آقای دکتر حزینی» دکترای تخصصی خون و سرطان در جمع اساتید و کادر موسسه آموزش عالی الزهرا(س) گرگان بیان داشت: در عصر حاضر، سلامت روان یکی از ملاک های اصلی ارزیابی سلامت یک جامعه به شمار می رود که نقش چشمگیری در کارآمدی و پیشرفت آن جامعه دارد.
وی افزود: مراد از سلامت؛ حالت رفاه کامل جسمانی، روانی و اجتماعی است که برای ارتقای آن نیاز به سه مکانیسم خود مراقبتی، همیاری متقابل و توسعه محیط های سالم می باشد.
دکتر متخصص خون و سرطان ادامه داد: در اهمیت سلامت جسم و روان، همین بس که داشتن سلامت معنوی یکی از عوامل موثر در بهبودی بیماران مبتلا به بیماری های مزمن مخصوصاً سرطان است. سلامت معنوی، هدفمندی را در زندگی بدنبال دارد. داشتن توکل و ایمان، رعایت اخلاقیات و اجرای مناسک فردی و جمعی معنوی موجب این هدفمندی خواهد شد.
حزینی یادآور شد: نداشتن سلامت؛ انسان را از مسیر موفقیت، پیشرفت و تعالی فردی و خانوادگی باز می دارد. در این بین آنچه حائز اهمیت است این که باید هم مسئولان و هم مردم توأمان در ترویج سلامت معنوی انسانها تلاش نمایند.
وی تصریح کرد: برای پاسخگویی به نیازهای سلامت بیماران لازم است سه اقدام کلی انجام شود که عبارتند از؛ افزایش سواد سلامت مردم، فراهم نمودن خدمات پیشگیری و ارتقای سلامت و بهبودی شرایط محیطی و اجتماعی.
حزینی در پایان خطاب به حاضرین گفت: همه شما اساتید و کادر اجرایی حوزه به عنوان ترویج دهندگان سلامت اجتماعی باید بتوانید مردم را به سمت سلامتی سوق دهید که برای این امر نیاز به آموزش و کسب مهارت است. همچنین مدیریت بحران بیماران مبتلا به سرطان و بیماری های صعب العلاج نیازی است که باید بدان توجه بسیار نمود.