کد مطلب: 49235 تعداد بازدید: ۶۴۱

در مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه س گرگان بررسی شد:

مباحث مهدویت پشتوانه عقلی و نقلی دارد

یکشنبه ۲۳ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۵:۲۴
«حجت الاسلام والمسلمین شریعتی» گفت: مهدویت، به همان اندازه که می تواند بهترین رویکرد و رویش را به جامعه تزریق کند، همچنین بد بیان کردن آن می تواند مخرب هم باشد.

«حجت الاسلام والمسلمین علی شریعتی» از اساتید مرکز تخصصی مهدویت قم در جمع طلاب، دانش آموختگان و اساتید مدرسه علمیه حضرت صدیقه فاطمه(س) گرگان گفت:مهدویت، به همان اندازه که می تواند بهترین رویکرد و رویش  را به جامعه تزریق کند، همچنین می تواند مخرب باشد. باغچه همچنان که می تواند باعث رویش گل شود، زمینه  رویش علف هرز هم می شود.

وی تصریح کرد: اگر یک باور دینی خوب اجرا شود و مثبت باشد، شخصیت جامعه را بالا می برد و باعث رشد جامعه می شود. مثل هدایت هایی که زمینه سازی آن با عزاداری امام حسین(ع) ایجاد می شود.

استاد مرکز تخصصی مهدویت قم با اشاره به انواع انتظار در بحث مهدویت گفت: انتظار پویا با عمل صحیح همراه است و در مقابل انتظار منفعل داریم که توصیه می کند، هیچ کاری انجام ندهید تا امام زمان(عج) ظهور کند.

حجت الاسلام شریعتی با بیان این که برداشت صحیح از غیبت سنت یوسف نبی است، ادامه داد: برادران یوسف وقتی نزد حضرت حاضر شدند، او را دیدند اما نشناختند، اما حضرت یوسف(ع) آنها را شناخت. یعنی امام زمان(عج) در میان مردم زندگی می کند ولی او را نمی شناسیم.

وی با اشاره به این که برخی از غیبت برداشت غلط دارند، تصریح کرد: همه مردم جهان غیر از فرقه شیطان پرستی قائل به منجی هستند و همه فرقه ها قائلند منجی می آید و تنها شیعه می گوید: او آمده است.

مبلغ علوم دینی افزود: مباحث مهدویت پشتوانه عقلی و نقلی دارد. بعضی ها در عصر کنونی اتفاقات و علائم را بر مصادیق فعلی تطبیق می زنند و پازل درست می کنند. خطری که این مساله دارد، توقیت و مشخص کردن زمان ظهور است که اگر در آن زمان اما زمان(عج)  ظهور نکند، دلزدگی را برای مردم ایجاد می کند و در روایت امام صادق(ع)، توقیت کنندگان تکذیب شده اند.