کد مطلب: 48835 تعداد بازدید: ۴۷۵

استاد حوزه بیان کرد:

در نظر داشتن رضای خدا؛ از جمله آموزه های عاشورا

دوشنبه ۱۷ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۱:۱۴:۳۹
«حجت الاسلام والمسلمین مهدی تقی پور» گفت: از آموزه های عاشورا این است هر قدمی که بر می داری حتما برای رضای خداوند باشد، نسبت به دیگران و مردم احساس مسئولیت کنید.

«حجت الاسلام والمسلمین مهدی تقی پور» گفت:ایثار مقدم داشتن دیگری بر خود است، چه در مسائل مالی و چه در موضوع جان، این صفت نیک یکی از خصلت‌های ارزشمند اخلاقی است.از بزرگ ترین ویژگی یاران امام حسین(ع) این است که تصمیم برای انجام کار می گرفتند اما خود را نمی دیدند، حاضر بودند کشته شوند اما به امام شان آسیبی نرسد. در صحنه عاشورا، سیدالشهدا(ع) نخستین ایثارگری بود که حاضر شد فدای دین خدا گردد و رضای او را بر همه چیز برگزیند و از مردم نیز خواست کسانی که حاضرند خون خود را در این راه نثار کنند و با او همسفر کربلا شوند. اصحاب آن حضرت نیز، هر کدام ایثارگرانه جان فدای امام خویش کردند.

وی افزود:امروز افرادی هستند که اگر چه دوران زندگانی و امامت سید الشهدا(ع) را درک نکردند، ولی بواسطه آشنایی با سیره عملی آن امام همام و تاثیر شگرفی که این موضوع بر اذهان مخاطبان می گذارد، به همان مقام، درجه و رتبه نائل آمدند.

استاد حوزه بیان کرد: از دیگر آموزه های عاشورا این است هر قدمی که بر می داری حتما برای رضای خداوند باشد، نسبت به دیگران و مردم احساس مسئولیت کنید، همان طور که شهیدان (دفاع مقدس و مدافع حرم) انجام دادند.

حجت الاسلام تقی پور جهت دست یابی به مقام ایثار خاطرنشان کرد: انسان بایستی هر گذشت کوچک را، کوچک مشمارد. کار خیر را هر قدر کوچک باشد انجام دهد، چه بسا که در پیشگاه خداوند بسی بزرگ باشد. خود را متعهد به انجام یک کار خیر در روز کنیم و آن را جزء برنامه های ثابت روزانه قرار دهیم. همچون شهید حججی که در راه رضای خدا قدم برداشتند که حجتی برای همگان می باشد.

وی در پایان اذعان داشت: شهیدان ایثارگر، مادران ایثارگر داشتند، این مادران فرزندانی تربیت کردند تا انقلاب کنند، سرباز راه ولایت باشند، دفاع از کشور و امنیت را در سرتاسر جهان بگسترانند.