کد مطلب: 48690 تعداد بازدید: ۵۴۶

استاد حوزه گفت:

سهم بزرگی از قیام عاشورا مربوط به زنانی است که در جهت حفظ و اعتلای اسلام تلاش نمودند

شنبه ۱۵ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۴۷:۱۶
«حجة الاسلام و المسلمین محسن عباس آبادی » اذعان نمود: روحانیت و حوزه های علمیه امروز رسالت سنگینی در مقابل چالش و بحران های جامعه برعهده دارند به طوری که باید آسیب ها را شناسایی نموده و بهترین راه را در جهت رفع آنها بکار گیرند.

«حجة الاسلام و المسلمین عباس آبادی » با استناد به روایتی از نبی مکرم اسلام(ص) پیرامون "اهمیت امر ازدواج در اسلام" بیان داشت: امروزه در کشور ما اصل نظام خانواده از آن خانواده ای که  طبق کلام نورانی رسول مکرم اسلام(ص) به عنوان محبوب ترین بنا نزد خداوند است فاصله گرفته است. تزلزل بنیاد خانواده از جمله چالش هایی است که متوجه جامعه ماست.

وی افزود: روحانیت و حوزه های علمیه امروز رسالت سنگینی در مقابل چالش و بحران های جامعه برعهده دارند به طوری که باید آسیب ها را شناسایی نموده و بهترین راه را در جهت رفع  آنها بکار گیرند.

استاد حوزه ادامه داد:فرهنگ سازی در راستای ازدواج سالم و حفظ تحکیم خانواده از مهمترین مباحثی است که حوزه های علمیه باید بدان توجه ویژه داشته و در راستای حفظ آن حرکت جهادی نمایند.

حجةالاسلام عباس آبادی گفت: اصلی ترین نیروی کاری جامعه، زن است. زن نیروی مولد جامعه است. به عنوان نیرویی است که اگر در جای خود قرار نگیرد، جامعه با بحران و چالش جدی مواجه خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: زن مربی جامعه است. اثر تربیتی مادر بر فرزندان و خانواده بی بدیل و بی نظیر است.اگر یک مادر بتواند به درستی فرزند خود را تربیت نماید و به او حیات مادی و معنوی بخشد، مصداق این آیه از کلام نورانی قرآن قرار خواهد گرفت که "من احیاها فکأنما احیاالناس جمیعا".

استاد حوزه تصریح کرد: وجود موثر بزرگان و علمای دین همچون شیخ طوسی، مقدس اردبیلی و علامه مجلسی ها  که  جریان تشیع  وام دار و مدیون آنهاست برخاسته از تربیت صحیح و تاثیرگزار مادران و نیز وجود همسران آنهاست.

حجت الاسلام عباس آبادی یادآور شد: بی تردید یکی از گروه های نقش آفرین در نهضت عاشورا، زنان بودند. سهم بزرگی از قیام عاشورا مربوط به زنانی است که در جهت  حفظ و اعتلای اسلام تلاش نمودند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با اشاره به رسالت خطیر طلاب علوم دینی بیان داشت: تبلیغ که مهمترین وظیفه طلاب علوم دینی است زمانی می تواند اثرات مطلوبی بدنبال داشته باشد که  یک مبلغ به شناسایی نیروهای کارآمد و زمینه دار اطراف خود بپردازد که این مرحله مهمترین و موثرترین گام فردی است که یک مبلغ  با الگوگیری و تاسی از سیره تبلیغی ائمه اطهار(علیهم السلام) انجام می دهد. در واقع این تربیت های فردی است که می تواند نجات بخش باشد.

کارشناس مذهبی افزود: یک مبلغ با آموزش و تربیت افراد محدود در مرحله نخست در واقع به تکثیر خود می پردازد تا بتواند وظیفه خود را در ادامه با افراد تحت پوشش به خوبی انجام دهد .

حجت الاسلام عباس آبادی ادامه داد: یکی از مهمترین نکاتی که باید در امر ارشاد و هدایت افراد توجه نمود اهم و مهم نمودن مباحث است. حکم بعد از تسلیم می آید؛ مبلغ باید در ابتدای امر با رفتار و گفتار خود، حالت تسلیم را برای مردم ایجاد کند  و سپس به بیان حکم بپردازد.

وی گفت: با مراجعه و مطالعه تاریخ به خوبی بدست می آید که انبیا و اولیای الهی از روش تربیت شاگرد برای هدایت بشر استفاده کردند به طوری که با همین روش جامعه فاسد را تبدیل به یک جامعه متمدن و با فرهنگ نمودند.

استاد حوزه در پایان یادآور شد: علم وحلم دو ابزار بسیار لازم و ضروری در راستای امر تبلیغ است. به تعبیر روایت "هیچ دو چیزی کناریکدیگر قرارنگرفتند که برترو بهترباشد از علم و حلمکه با همدر کسی جمع شده باشند"  اگر مبلّغ دین، از نعمت الهی حلم برخوردار نباشد، در انجام رسالت تبلیغی‌اش ناكام خواهد ماند و نخواهد توانست بار مسئولیت تبلیغی‌اش را به سرمنزل مقصود برساند.