کد مطلب: 47908 تعداد بازدید: ۴۴۶

مدیر موسسه آموزش عالی الزهرا س گرگان بیان کرد:

طلاب به عنوان جانشینان پیامبران ص؛ باید هم خود به باور توحیدی دست یابند و هم این باور را در جامعه رواج دهند

یکشنبه ۲ مهر ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۵۸:۰۳
موسسه آموزش عالی الزهرا(س) گرگان مراسم افتتاحیه سال تحصیلی جدید را با حضور معاونین و طلاب این موسسه برگزار نمود.

«خانم مریم میرکریمی» در این مراسم با استناد به آیه 33 سوره توبه بیان کرد: از مهمترین وظایف طلاب علوم دینی، غلبه دین مبین اسلام بر سایر ادیان است به طوری که خداوند متعال وعده غلبه آن را در آیه 33 از سوره مبارکه توبه داده است.

وی افزود: براساس آیه شریفه "لَینصُرَّن الله مَن ینصره" خداوند به کسانی که برای گسترش دین مبین اسلام تلاش می نمایند، وعده یاری داده است. اگر هدف از ورود  طلاب به حوزه اقامه دین و نیز انگیزه آنان نصرت الهی باشد، سختی ها و مشکلات مسیر هموار و آسان خواهد شد و مورد عنایت و یاری خداوند متعال قرار خواهند گرفت.

مدیر حوزه خاطرنشان کرد: اقامه و برپاداشتن دین مبین اسلام؛ با شناخت، تبلیغ و نیز اجرای دین ممکن و میسر خواهد بود. در روایتی از نبی مکرم اسلام(ص) وارد است که علم را وسیله اطاعت و عبادت خداوند معرفی می نماید. لذا دین شناسی مهمترین وسیله برای گسترش و ترویج دین است.

میرکریمی ابراز کرد: امروزه با توجه به گسترش و پراکندگی شبهات علیه دین، تحصیل و تحقیق فهم آموزه های دینی ضرورت دارد که این مهم برعهده حوزه های علمیه نهاده شده است.

وی اذعان نمود: هدف بعثت انبیاء رسیدن مردم به توحید بود. لذا طلاب که وارثان و جانشینان پیامبران(ص) هستند باید هم خود به باور توحیدی دست یابند و هم بتوانند این باور را در جامعه رواج دهند.

استاد حوزه در پایان با استناد به کلامی از آیت الله جوادی آملی یادآور شد: از ابتدایی که انسان در مسیر فراگیری علم قدم بردارد، از شر شیطان محفوظ نخواهد بود به طوری که در ابتدای مسیر مشکلات را در نظر انسان بزرگ می نمایاند، سپس سعی می کند نگاه انسان را بر نگاه خدا جلوه دهد و در مرحله سوم بعد از تحمل سختی ها، در تعلیم و تدریس انسان را گرفتار غرور، خودخواهی و ریا خواهد نمود.

همچنین در این مراسم «خانم طاهره سادات ضیاءحسینی» معاون پژوهش این موسسه بیان داشت: به تعبیر علامه جوادی آملی شما طلاب سطوح عالی به منزله نهالی هستید که اندکی ثمره و سایه دارد و در برابر طوفان مقاومت زیادی نخواهد داشت. لذا برای اثربخشی باید ارتباط خود را با حوزه حفظ نموده و در خصوص ارتقای توان علمی و تبلیغی خود کوشش نمایید. تنها از این طریق است که می توانید تبدیل به درختی تنومند و پرثمر شوید.

وی افزود: رسالت حوزه، رسالت سنگینی است که نیازمند یک جهاد تبلیغی، علمی و پژوهشی است. در این مسیر داشتن استعداد ملاک نیست بلکه آنچه موجب موفقیت در این راه خواهد شد، تلاش و کوشش دقیق و درست است.

معاون پژوهش این موسسه در ادامه به بیان مسائل و برنامه های پژوهشی پرداخت و به مطالباتی که این معاونت از طلاب انتظار دارند اشاره نمود.