اهل بیت علیهم السلام در درون کانون مقدس خانواده شالوده اسلام را به فرزندان خود آموزش می دادند
دوشنبه ۳۰ مرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۴:۱۰:۵۱«خانم احمدی» استاد حوزه در این مراسم که با حضور شماری از مبلغین، اساتید و کادر موسسه آموزش عالی الزهراء(س) گرگان همراه بود، به بحث پیرامون سیره عملیحضرت معصومه (س) پرداخت و بیان داشت: نامگذاری روز میلاد حضرت معصومه(س) این بانوی فاضله به نام روز دختر، موجببالندگی و افتخار دختران است. لذا باید با شناخت سیره عملی و ویژگی های اخلاقی این بانوی فاضله و عالمه و تاسی به ایشان، در زمره پیروان واقعی این حضرت قرار بگیرند و به سعادت برسند.
وی در ادامه با اشاره به نقش والدین در تربیت فرزندان و رسیدن آنان به موفقیت و سعادت افزود:آنچه که حضرت معصومه(س) را به بانویی بی نظیر در تاریخ اسلام تبدیل کرده و ایشان را مانند حضرت زهرا(س) شاخص زنان عصر و زمانه کرده است، این بود که در دامن خانواده پرورش یافته اند و مادر ایشان و به ویژه امام رضا(ع) در تربیت حضرت همت گمارده و به طور شاخص ایشان را تربیت کردند. این سیره تربیتی اهل بیت(علیهم السلام) است که خود به صورت مستقیم و در درون کانون مقدس خانواده شالوده اسلام را به فرزندان خود آموزش می دادند.
استاد مدرسه علمیه الزهرا(س) گرگان در راستای عوامل موثر در تربیت فرزندان خاطرنشان کرد: عواملی در تربیت فرزندان موثر است که می توان به خانواده، وراثت، آموزش و تعلیم و نیز محیطی که در آن رشد پیدا می کند و افرادی که با آنان نشست و برخاست می کنند اشاره نمود.
احمدی افزود: در امر تربیت، اراده و خواست خود شخص هم بسیار موثر است. ممکن است کسی عوامل موثری که در ابتدای سخن بیان شد را نداشته باشد ولی خواست و اراده شخص در انتخاب راه و مسیر بسیار موثر باشد که او را به سعادت و سربلندی برساند.
وی به برخی از ویژگی ها و صفات حضرت معصومه(س) اشاره نمود و عنوان کرد: از القاب و صفات خانم فاطمه معصومه(س) صفت محدثه بودن است به طوری که علم و دانش زیادی داشتند و بسیاری از افراد از حدیث نقل می کردند.
استاد حوزه در پایان اذعان نمود: معصومه(ع) را به این خاطر معصومه نامیدند که ایشان نیز همچون خانم زینب کبری(س) دارای مقام عصمت می باشند.