واحد پژوهش مدرسه علمیه سعدیه رامیان برگزار کرد:
برگزاری کارگاه روش تحقیق «مهارت جستجوی منابع علمی در اینترنت»
شنبه ۲۰ خرداد ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۷:۱۷«دکتر محسن طاهری» در این کارگاه به منابع مهم اینترنتی اشاره کرد و گفت: برای جستجوی منابع، در اینترنت موتور های جستجوی مختلف وجود دارد ولی گوگل قوی ترین موتور جستجوگر می باشد و دامنه جستجو منابع در آن گسترده است.
وی ادامه داد: یکی دیگر از مزیت های گوگل، جستجوی پیشرفته می باشد که اطلاعات موجود در آن کامل تر می باشد و همچنین مترجم گوگل که قابلیت ترجمه مطالب با زبان های مختلف به فارسی و بالعکس را دارد که به محقق این امکان را می دهد تا در استفاده از منابع با هر زبان محدودیت نداشته باشد.
عضو هیئت علمی دانشگاه بیان داشت: برای استفاده بهتر و بیشتر از سایت های مختلف داشتن ایمیل یا جمیل ضروری می باشد، گوگل این قابلیت را دارد که محقق با استفاده از آن برای خود ایمیل یا جیمیل ساخته و از این امکانات استفاده کند.
عضو هیئت علمی دانشگاه به سایت های دیگری از جمله سایت جهاد دانشگاهی یا (اس- ای –دی)، پایگاه مجلات نور یا نورمگز، سایت ویکی پدیا و مرکز پژوهش های مجلس و...اشاره کرد و گفت: همه این سایت ها منابع متنوع و کار آمد را در اختیار محقق قرار می دهد.
طاهری افزود: یکی از مزیت های منابع الکترونیکی بر منابع مکتوب دامنه گستردگی آن و بروز بودن مطالب آنها می باشد چون کتاب ها ممکن است از زمان چاپ آنها سال ها گذشته باشد.
در این جلسه همچنین نرم افزار لوح حق، نرم افزار جامع فقه اهل بیت و منابع موجود در آنها اشاره شد.