ماه رجب مهترین فرصت برای خودسازی و تهذیب نفس
چهارشنبه ۲۳ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۱۰:۱۴:۵۶«حجت الاسلام والمسلمین حسین طاهری» گفت: اعتکاف فرصت معنویی بسیار خوبی است که باید از این فضای معنویی نهایت استفاده را کرد.
وی با بیان حدیث پیامبر اکرم(ص) «رجب ماه خداست و شعبان ماه من است و رمضان ماه امت من است. کسی که یک روز از ماه رجب را روزه بگیرد خشنودی خدای برزگ و غضب الهی از او دور می گردد و دری از درهای جهنم به روی او بسته می شود»، اذعان داشت: ماه رجب ماه استغفار و آمرزش است و بهترین فرصت برای خود سازی و تهذیب نفس می باشد.
امام جمعه رامیان بیان داشت: یکی از مهمترین ویژگی ها در زندگی حضرت علی(ع) ولادت ایشان در ماه رجب و در خانه خدا می باشد. با تمام جایگاه و مقام والایی که پیامبران و سایر ائمه(علیهم السلام) داشتند، تنها ایشان این شایستگی را یافتند که در خانه الهی چشم به جهان بگشایند.
حجت الاسلام طاهری در بخش دیگری از سخنان خود افزود: بی تردید با تعمّق در روایات متعدد می توان گفت كه موقعيت على(ع) نزد پيامبر اكرم(ص) بی حد و اندازه والا بوده است و ایشان در همه امور دوش به دوش پيامبر(ص) پيش مى رفت و فقط مقام نبوت نداشتند که این حقیقت در حديث «منزلت» و به صورت گسترده در كتب شيعه و اهل سنت نقل شده است.
وی در ادامه به ماجرای غزوه تبوک اشاره کرد و اظهار داشت: اینکه پیامبر(ص) درباره حضرت علی(ع) می فرماید: «...أن تكون منى بمنزلة هارون من موسى ...»، در واقع مبین این نکته است که على(ع) افضل امت بعد از پيامبر(ص) بوده است. هم چنین على(ع) وزير پيامبر(ص) و معاون خاص او، و شريك در برنامه رهبريش بود، زيرا قرآن همه اين مناصب را براى هارون اثبات كرده است و همچنین على(ع) جانشين و خليفه پيامبر(ص) بود و با وجود او شخص ديگرى نمى توانست عهده دار اين مقام شود، همچنان که كه هارون چنين مقامى را نسبت به حضرت موسی(ع) داشت. از سایر احادیث پیامبر(ص) به این نتیجه می رسیم که على(ع) افضل صحابه بوده است و بعد از پيامبر اسلام(ص) مقام نخستين را در امت اسلامی داشت .
موسس این مدرسه درباره مقام و منزلت حضرت علی(ع) اظهار داشت: بهترین کلام در بیان مقام ایشان همان حدیث پیامبر اکرم(ص) می باشد که می فرمایند: «اگر آب تمامي درياها مركب و درختان جنگل ها قلم و جنيان حسابگر و انسان ها نويسنده گردند، نمي توانند فضائل او را بشمرند» که موید بزرگی جاه و مقام حضرت علی(ع) است که هر زبانی از آن قاصر است .
حجت الاسلام تطاهری اکید داشت: با تأمل در آموزه های روایی به این نکته می رسیم که حضرت علی(ع) به همراه شيعيانش، بهترين آفريده هاى خداوند می باشد. زیرا پيروى شيعه از مکتب على(ع) كوركورانه و از روى تعصب نيست، بلكه به خاطر مقامات و فضيلت هاى فوق العاده آن حضرت است.
وی در پایان تصریح کرد :در شرایطی که دشمنان این همه فشار و تبلیغات سوء علیه اسلام و مخصوصا تشیع انجام می دهند، وظیفه مهم ما آن است که میراث ائمه اطهار(علیهم السلام) را حفظ کنیم. از آنجا که راه ولایت ائمه اطهار(علیهم السلام) کاملاً روشن و آشکار است، لذا ما باید قدم در راه و مسیر مولا علی (علیه السلام) بگذاریم.