انتخاب اصلح نشانه بصیرت دینی
سه شنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۳۹۶ ساعت ۱۳:۱۵:۳۲«حمیدرضا بهمن نژاد» سرهنگ سپاه نینوا درباره وظیفه و تکلیف در عرصه انتخابات گفت: جایگاه ریاست جمهوری بعد از مقام رهبری عالی ترین مقام رسمی کشور است و بسیاری از مسئولیت ها برعهده اوست، در واقع بدنه کلی جامعه است واوست که سیاست خارجی و وزراء را تعیین می کند.
وی با بیان این که باید گروه ها وجریانات فکری مختلف را در عرصه انتخابات بشناسیم، عنوان نمود: دو عنوان کلی از وظایف عمومی ما در انتخابات داریم که اولین آن حضور گسترده و فراگیر در انتخابات می باشد. از نظر امام(رض) شرکت در انتخابات یک وظیفه شرعی و الهی است که شکست در آن به شکست جمهوری اسلامی است. اصرار بر شرکت در انتخابات بخاطر آن است که نظام جمهوری اسلامی مبتنی بر مردم سالاری دینی است و هرچه مردم حضورشان پررنگ باشد تهدید دشمنان کمتر می شود.
سرهنگ سپاه انتخاب هوشمندانه را دومین وظیفه آحاد مردم در عرصه انتخابات دانست و تشریح کرد: در انتخاب رئیس جمهور باید تلاش شود بالاترین وصالح ترین افراد را پیدا کنیم وبه آن رأی دهیم. در آیه 58 سوره نساء خداوند به سپردن امانت به اهلش امر می کند. جمهوری اسلامی نیز امانتی است که باید آن را به اهلش بسپاریم.
بهمن نژاد در ادامه به بیان شاخصه های رئیس جمهور و دولت طراز در انقلاب پرداخت و اذعان کرد: مردمی بودن یکی از این شاخصه هاست. رئیس جمهور و مجموعه دولت باید مردمی باشند، نشست و برخاست با محرومین، مستضعفین و پا برهنه ها، مخالفت با روحیه اشراف گری و تجمل گرایی، تواضع و فروتنی در مقابل مردم داشته باشد، با غرور و تکبر با مردم صحبت نکند، در برابر مومنان فروتن و در برابرکفار سرسخت باشد.
وی در پایان سخنانش گفت: یکی دیگر از شاخصه ها، انقلابی بودن وروحیه جهادی داشتن؛ پرکاری و کم توقعی، پاک دستی و ساده زیستی، دوری از تجمل گرایی وعزم جدی در مقابل فساد، ولایتمداری واقعی در عمل، نترسیدن از دشمن و روحیه ضد استکباری داشتن، است. مقام معظم رهبری(مدظله العلی) فرمودند؛ برای یک کشور، بدترین موقعیت این است که مسئولین کشور از اخم دشمن بترسند. هرجا مدیریت انقلابی فعال داشتیم کار بهتر پیش رفته است.