کد مطلب: 41516 تعداد بازدید: ۶۷۹

بدترین استغفار آن است که با گناه کردن همراه باشد

چهارشنبه ۳۰ فروردين ۱۳۹۶ ساعت ۰۹:۴۶:۴۶
نشست معرفتی «فضیلت ماه رجب» با سخنرانی امام جمعه موقت شهر گرگان در مدرسه علمیه الزهراء(س) و موسسه آموزش عالی گرگان برگزار شد.

«حجت الاسلام والمسلمین برقرار» با اشاره به روایتی از پیامبر مکرم اسلام(ص) ماه رجب را ماه استغفار امت نامید و به بحث پیرامون اهمیت استغفار پرداخت و بیان کرد: از جمله ماه هایی که در فضیلت آن روایات بسیاری از معصومین(علیهم السلام) رسیده است، ماه رجب است. ماه رجب، ماه طلب آمرزش از خداوند است به طوری که بر استغفار در این ماه بسیار تاکید و سفارش شده است.

وی افزود: ماه رجب و ایامی که بر عبادت و ذکر و استغفار در آن تاکید شده، در واقع زمینه ای است تا انسان بتواند از گناه بپرهیزد و نور ایمان را در دل تقویت نماید. تا زمانی که انسان آلوده به گناه باشد هیچ عملی تاثیر نخواهد داشت.

امام جمعه موقت گرگان خاطرنشان کرد: گناه حالت تخریبی دارد به طوری که هر چه انسان تلاش نماید تا بنای ایمان را مستحکم کند و آن را به تکامل برساند، موفق نخواهد شد چرا که با هر گناهی بنای ایمان منهدم می شود.

حجت الاسلام برقرار ادامه داد: استغفار واقعی به لسان نیست بلکه باید به مرحله عمل در آید و بتواند گناه را از خود دور کند تا نور الهی در دل بتابد و موجب هدایت شود.

وی اذعان نمود: به مصداق آیات قرآن، پیروزمندان کسانی هستند که دل را از گناه پاک می کنند و نماز و معراج را نردبان تعالی خود قرار می دهند و به مقصود نهایی می رسند. از نبی مکرم اسلام(ص) وارد است که دردِ انسان گناه و درمانش استغفار و توبه کردن است.

استاد حوزه خاطرنشان کرد: بدترین استغفار آن است که با گناه کردن همراه باشد. از ائمه هدی(علیهم السلام) وارد است که می فرمایند: تلاش کنید اگر عمل نیک انجام نمی دهید، حداقل گناه نکنید.