در ایام شهادت حضرت فاطمه س انجام پذیرفت:
مصاحبه با یکی از ذریه سادات حضرت زهرا س
جمعه ۱۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۲۱:۲۴:۵۴با فرا رسیدن زمان شهادت جانگداز دردانه هستی حضرت زهرا(س) و مروری به زندگی آن حضرت پاسخ خیلی از سوالاتمان را دریافت می کنیم و بسیاری از شبهات از سر راهمان برداشته می شود.
با توجه به شبهات پیرامون آفرینش زن، نقش زن در نظام آفرینش الهی را چگونه می بینید؟
یک زن می تواند آنقدر اوج بگیرد و آنقدر وسعت روح داشته باشد که وجودش مهبط جبرییل امین باشد. همانطور که می دانیم بعد از وفات پیامبر اکرم(ص) بارها جبرئیل امین بر حضرت زهرا(س) نازل شد و این نشانه وسعت روح و عظمت آن حضرت است، زیرا حتی پیامبرانی بوده اند که جبرئیل را فقط در خواب دیده اند. یعنی توانایی درک جبرئیل که بزرگترین ملک مقرب الهی است را نداشته اند اما حضرت چیز دیگری است.
فرزندپروری و تربیت فرزند در خانه حضرت فاطمه(س) چه نتیجه و ثمراتی را برای پیروان حقیقی شان بر جای نهاد؟
حضرت در خانواده نقش محوری را داشتند و موفق به تربیت فرزندانی شدند که دنیا را تکان دادند و نه تنها برای نسل جوان بالاترین الگو بودند که در واقع الگوی همه انسان های آزاده هستند. فرزندانی که دعا، مبارزه با باطل، ایستادگی برای حق و حقیقت را از مادر آموخته بودند. حضرت همانطور که در خانه محور بودند، در حدیث شریف کساء محور است یعنی همه را به وسیله ایشان معرفی می کنند. حتی پیامبر اکرم(ص) را هر چند مقامات پیامبر(ص) بالاتر است اما حلقه این اتصال فاطمه(س) است همه را به ایشان معرفی می کنند .(فاطمه است و پدر فاطمه، فاطمه است و همسر فاطمه ، فاطمه است و فرزندان فاطمه)
با توجه به این که حضرت فاطمه(س) از بانوان خاندان عصمت و طهارت(علیهم السلام) بودند، چگونه در سطح اجتماع به ایفای نقش می پرداختند؟
شرکت ایشان در اجتماع ، احساس مسئولیت شدید ایشان که یکی از بزرگترین شاخصه های حضرت زهرا(س) است، شرکت در سیاست، دفاع از ولایت و امامت آن هم با آن شرایط و تا پای جان تا مرز شهادت و سرانجام شهادت. هیچ چیز مانع حضور ایشان نشد؛ این که یک خانم هستند، داغدیده هستند، فرزندان خردسال دارند هم سد راهشان نگردید. شجاعت بی مانند ایشان تا آنجا بود که یک تنه در مقابل یک حکومت ایستادند در حالی که در شرایط خاص به سر می بردند، نه تنها خود در مقابل حکومت ایستادند که شبانه به منزل مهاجر و انصار می رفتند و از آنها دعوت به همکاری می کردند و تا زمانی که حضرت زهرا(س) زنده بودند هیچ کدام از بنی هاشم بیعت نکردند.
حضرت فاطمه زهرا(س) نمونه اتم و اکمل الگویِ زن مسلمان است، زنان جامعه ما چطور می توانند شخصیت بی بدیل ایشان را الگوی خود در زندگی و اجتماع قرار دهند؟
درسی که امروز از سیره فاطمی می گیریم مسئولیت پذیری حضرت، دفاع از ولایت، دفاع از حق و این که هیچ چیزی را بهانه قرار ندادن و در صحنه بودن ایشان هنگام ضرورت و درخانه ماندن شان تا زمانی که ضرورتی نباشد.
همسرداری، تربیت فرزندان و کمالات حضرت(س) که هر کدام دریایی است که در این مقال نمی گنجد.