کد مطلب: 39093 تعداد بازدید: ۵۷۶

اطاعت و پیروی؛ نتیجه محبت و عشق به ائمه اطهار علیهم السلام

اطاعت و پیروی؛ نتیجه محبت و عشق به ائمه اطهار علیهم السلام

سه شنبه ۳ اسفند ۱۳۹۵ ساعت ۱۲:۵۱:۲۱
معاون آموزش مدرسه علمیه الزهراء(س) گرگان بیان کرد: محبت و عشق به حضرت زهرا(س) و ائمه اطهار(علیهم السلام) باید در عمل تجلی کند و اطاعت بدنبال داشته باشد.

به گزارش پایگاه خبری-اطلاع رسانی حوزه های علمیه خواهران «خانم مریم دوست محمدیان» گفت: آشنایی با شخصیت حضرت زهرا(س) از دو راه قابل بررسی است؛ یکی از طریق علوم نقلی (آیات و روایات) و نیز از طریق بیانات گهربار خود حضرت است که می توانیم با سیره علمی و عملی ایشان آشنا شویم.

وی افزود: حضرت زهرا(س) یک انسان فوق العاده ای است که در جهان اسلام بلکه در جهان انسانیت چنین فردی وجود پیدا نکرده است. روایات عدیده ای از نبی مکرم اسلام(ص) در شان و منزلت خانم فاطمه زهرا(س) وارد است که از والایی و برتری شخصیت انسانی آن حضرت حکایت دارد.

معاون آموزش این مدرسه ادامه داد: تجلیل پیامبر مکرم اسلام(ص) از خانم فاطمه زهرا(س) غیر از وحی الهی نیست (لاینطق عن الهوی)، آنچه می گوید از جانب خداست. در واقع اولین تجلیل از جانب خود خداوند بعمل آمده است.

دوست محمدیان گفت: در مقام و منزلت خانم فاطمه زهرا(س) همین بس که قرآن کریم در مورد هیچ شخصیتی این چنین سخن نگفته است؛ به طوری که سوره کوثر در شان و منزلت حضرت زهرا(س) نازل شده است و حاوی این پیام است که همان طوری که قرآن کریم جاویدان است و از بین رفتنی نیست حضرت زهرا(س) نیز جاویدان خواهد ماند.

وی خاطر نشان کرد: محور جهان هستی حضرت زهراست. حضرت زهرا(س) بانوی نمونه اسلام است که به عنوان الگو و اسوه همه انسان هاست. در مقام الگوپذیری از این بانوی گرانقدر همین بس که حضرت ولی عصر(عج) ایشان را اسوه حسنه برای خود معرفی می کند.

استاد حوزه ادامه داد: حضرت زهرا(س) شخصیتی است که متـصف به بسیاری از فضایل اخلاقی است. آنچه حائز اهمیت است، شیوه الگوگیری است که باید به آن پرداخته شود. محبت و عشق به حضرت زهرا(س) و ائمه اطهار(علیهم السلام) باید در عمل تجلی کند و اطاعت بدنبال داشته باشد .

دوست محمدیان در پاسخ به این شبهه که پیروی از بانویی که در عصر جاهلیت بدنیا آمده و با ظهور اسلام درخشیده چگونه ممکن است، تصریح کرد: در روایات اسلامی عدیده ای وارد است که به مقام ولایت نایل نمی شوید مگر از طریق عمل و تقوا. لذا همه ما وظیفه داریم با شناسایی ویژگی های شخصیتی و اصول ثابت و شاخص در زندگی حضرت زهرا(س) بتوانیم آن را متناسب با شرایط زمان و مکان در زندگی خود پیاده کنیم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به بیان برخی از اصول ثابت در زندگی حضرت پرداخت و بیان داشت: با نگاه به سیره عملی خانم فاطمه زهرا(س) بدست می آید که سراسر زندگی ایشان تجلی  خدامحوری، ایثار، از خودگذشتگی، عدم وابستگی به دنیا، عدم توقع از همسر، عبادت و بندگی، اصل مشارکت سیاسی و اجتماعی و نیز علم و حکمت ایشان می باشد که این نوع سبک زندگی در هر عصری قابل پیروی است.