استان گلستان الگوی رفتار پژوهشی
استان گلستان الگوی رفتار پژوهشی
سه شنبه ۱۶ شهريور ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۵۹:۱۱
«خانم صدیقه بهرامی» در این جلسه ضمن ارائه گزارشی پیرامون اقدامات انجام شده در امر پژوهش بیان کرد: با نظر به نتایج حاصله از نیازسنجی پژوهشی در استان جهت تأمین الزامات و تعیین اولویت ها بویژه تربیت نیروی متخصص و بکار بردن آنان در حوزه های علمیه، باید دو محور در طرح های پژوهشی استان مورد توجه قرار گیرد. تربیت مربی های پژوهشی و برنامه ریزی جهت تجهیز کتابخانه های مدارس استان و تأمین پایگاه های علمی- پژوهشی از آن جمله محورهاست.
وی ادامه داد: در راستای برطرف کردن این نیازها اقداماتی به انجام رسیده است. که انتظار می رود با عملیاتی کردن برنامه ها و برگزاری کارگاه های مورد نیاز، خواهران طلبه جهش موفقیت آمیزی را در سال های نه چندان دور داشته باشند و زمینه های مقاله نویسی و ارائه آثار فاخر در جشنواره های کشوری مانند رشد، علامه حلی و بانوی کرامت فراهم آید.
معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران استان گلستان افزود: در جهت تعمیق و کاربردی کردن تحقیقات پایانی و پایان نامه ها تلاش گردیده تا مسائل روز در قالب موضوعات دریافت شده از سوی نهادها و مراکز دینی و پژوهشی مرتبط به سرانجام رسد.
بهرامی در راستای هدف دوم با ارزیابی مجموعه فعالیت کانون کتابداران که قریب به یک سال از شروع فعالیت آن می گذرد، ابراز داشت: بر آن شدیم تا فعالیت کانون را در چارچوب آیین نامه مرتبط که در شورای علمی پژوهشی استان در حال بررسی و تدوین می باشد، سازماندهی نماییم. فعالیتی که خود می تواند طلاب خواهر را در کسوت یک کتابدار متخصص تربیت نماید.
وی خاطرنشان کرد: با برگزاری جلسات کتابخوان، هر یک از کتابداران را با روش های مطالعه و معرفی کتاب به صورت عملی آشنا سازد و با تدبیر صندوق تجهیز کتابخانه ها در استان مفتخر شدیم به صورت ضروری و الزامی هر فصل سه کتابخانه از سه مدرسه بالغ بر 18000000 ریال تجهیز نماییم؛ امری که با همت و همکاری ویژه مدیران و مسئولین مدارس استان در حال اجرا می باشد.