از بین رفتن امنیت و آرامش؛ نتیجه شکسته شدن حریم انسان هاست
از بین رفتن امنیت و آرامش؛ نتیجه شکسته شدن حریم انسان هاست
چهارشنبه ۳۰ تير ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۱۶:۵۸«دکتر هدایت صحرایی» رئیس دانشگاه بقیه الله اعظم تهران در این گردهمایی یادآور شد: حجاب و عفاف زنان و مردان در زمان کنونی از اهمیت خاصی برخوردار است.
وی گفت: هر رفتاری که از انسان ها در جامعه بروز می یابد بسته به نقش آنهاست و نقش انسان ها بنیان گذار رفتار آنهاست. انسان یک موجود زنده است؛ رفتاری که از او صادر می شود و در ذهنش جای می گیرد، جای دو سوال را باقی می گذارد. 1- چگونه بر پایه های زیست شناختی افراد دیگر اثر می گذارد؟ 2- این رفتارها چگونه قابل کنترل است؟
رئیس این دانشگاه در بخش دیگری از سخنان خود در تشریح مسئله «حریم انسان ها» گفت: حریم جایگاهی است که موجود زنده در آن قرار می گیرد و احساس آرامش و امنیت خاطر می کند. برای هر موجود زنده ای می توان حریمی را تعریف کرد. زیرا انسان یک موجود زنده ی دارای حریم است. مثلا در خانه ای که قرار می گیرد، احساس آرامش می کند. در نتیجه می توان گفت آن خانه حریم اوست.
صحرایی افزود: همانطور که حریم خانه ها هم راه هایی برای نفوذ دارد، حریم یک آقا و یک خانم نیز راه هایی برای نفوذ دارد،
وی ادامه داد: هنگامی که حریم آقا یا خانمی شکسته شود، اولین چیزی که آنها از دست می دهند امنیت و آرامش خاطرشان است که در علم زیست شناسی به آن استرس یا فشار روانی گویند. در اینصورت فعالیت مغز هیجانی او فعال می شود. با فعال شدن مغز هیجانی، امنیت از بین می رود و فرد دچار استرس می شود. میزان فعالیت مغز هیجانی این آقا یا خانم به اندازه ی میزان و فعالیت مغز هیجانی آقایی است که چندین شیشه الکل استفاده کرده است.
گفتنی است همزمان با این مراسم گردهمایی، نمایشگاه کتاب حجاب و عفاف، محصولات فرهنگی و همچنین ایستگاه پاسخ به شبهات حجاب و عفاف برپا شد.