کد مطلب: 28834 تعداد بازدید: ۶۵۴

برای دستیابی به بهشت برین، باید صفات ابرار را دارا بود

برای دستیابی به بهشت برین، باید صفات ابرار را دارا بود

سه شنبه ۱۵ تير ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۲۳:۰۶
خانم حسینی واعظ» مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران استان گلستان گفت: برای آنکه انسان بتواند به دارالقرار یعنی بهشت برین دست یابد، باید صفاتی را که برای ابرار ذکر گردید را دارا باشد.

حسینی واعظ در مجموعه سخنان خود در ماه مبارک رمضان به بیان تفسیر دعای روزانه ماه مبارک رمضان پرداخت و گفت: خداوند (عزوجل) در قرآن کریم در مورد ابرار و نیکوکاران پانزده صفت را بیان کرد. از جمله؛ ایمان به خداوند یگانه و روز قیامت، ایمان به قرآن و پیامبران، نیت خالص برای رضای خداوند، بخشیدن بخشی از اموال به خویشان و...

وی اظهار کرد: با دقت در این اوصاف متوجه می شویم که به نوعی هریک از این صفات مکمل یکدیگرند، به طور مثال ، کسی که به خداوند عزوجل ایمان آورده است نمی تواند بگوید که من به قرآن ایمان ندارم چرا که قرآن است که انسان ها را به سوی ایمان به خدا و تعبد و بندگی ذات اقدس هدایت می نماید و کسی که به قرآن ایمان آورده است نمی تواند منکر نماز و زکات گردد. چرا که اگر چنین کند دستورات صریح قرآن را در این باره زیرپا گذاشته است.

مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران گلستان تصریح کرد: ما در فرازهایی از این دعا می خواهیم که ما را جزء کسانی که پیروی از راه ابرار و نیکان واقعی می کنند و صفات آنان در قرآن آمده است، قرار دهد.

حسینی واعظ در ادامه پیرامون عدم تبعیت از شیطان خاطرنشان کرد: هر انسانی اگر در انجام عملی از شیطان پیروی نماید، به یقین شر آن عمل گریبان گیر او خواهد شد. چرا که شیطان انسان ها را به کارهای زشت و ناپسند امر می نماید: انما یامرکم بالسوء و الفحشاء و ان تقولوا علی الله ما لا تعلمون (بقره 169)

وی ادامه داد: شیطان عامل هر شری است. پس کسانی که از شیطان و وسوسه های او که همه نافرمانی از دستورات ذات اقدس پروردگار می باشد، پیروی کنند جز شر و فساد انسان را به چه چیز دیگری دعوت نمی نماید. که در این دعاها از خداوند می خواهیم که ما را از دوستی و رفاقت با شیطان و پیروان و یارانش که عامل هر شر و فتنه ای می باشند، دور سازد.

مدیر نظارت و ساماندهی استان تأکید کرد: برای آنکه انسان بتواند به دارالقرار یعنی بهشت برین دست یابد، باید صفاتی را که برای ابرار ذکر گردید را دارا باشد و خود را از صفات و حرکات رذیله و اشرار دور سازد و به قول خداوند تعالی و تعاونوا علی البر و التقوی و لا تعاونوا علی الاثم و العدوان (مائده 20)