تمام کسانی که به اصالت فرهنگی خود اهمیت می دهند، مراقب شبکه های مجازی هستند
تمام کسانی که به اصالت فرهنگی خود اهمیت می دهند، مراقب شبکه های مجازی هستند
شنبه ۸ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۱۳:۰۵:۲۴حجت الإسلام ایوب وردانیدر جمع وبلاگ نویس فعال مدارس علمیه خواهران استان بیان کرد: فعالیت های فرهنگی تبلیغی روحانیون و طلاب در طی قرون مختلف در قالب منبرها به عنوان یکی از ابزارهای تأثیرگذار در عرصه فرهنگی، دینی و اجتماعی بوده است. استفاده از این فرصت ها و فعالیت ها و ارتباط چهره به چهره جزء فرصت هایی است که از جمله برای روحانیون فراهم است؛ اما این بخشی از فعالیت های حوزه های علمیه است.
وی خاطرنشان کرد: در دنیای امروز ابزارهای ارتباط جمعی بصورت گسترده شروع به فعالیت کرده اند. از جمله رادیو، تلویزیون، ماهواره و اینترنت که نوعا بستر شبکه ها و فضاهای مجازی در اینترنت مهیا می شود.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان با بیان این که دشمن در زمینه تهاجم فرهنگی بسیار سرمایه گذاری کرده است، یادآور شد: بعد از انقلاب و بخصوص در دهه های اخیر فرمایشات مقام معظم رهبری(مد ظله العالی) درباره تهاجم فرهنگی و ناتو فرهنگی بوده است.
حجت الإسلام وردانی افزود: فرمایشات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) درباره فضای مجازی نشان از اهمیت این مسئله دارد. امروزه از حساسیت ماهواره کم شده و در عوض واکنش ها به شبکه های مجازی و آسیب های آن بیشتر شده است.
وی ادامه داد: امروزه فضای مجازی حد و مرزها را شکسته است به طوری که دنیا نسبت به آن واکنش نشان می دهد. تمام کسانی که به اصالت فرهنگی خود اهمیت می دهند، مراقب این مسئله هستند.
مدیر حوزه علمیه خواهران گلستان اظهار کرد: با بیان این که حساسیت به شبکه های مجازی فقط به جهان اسلام و مسلمانان تعلق ندارد بلکه این نگرانی برای آنهایی که مسلمان نیستند هم وجود دارد. دشمن در عرصه های نظامی و مبارزه با جمهوری اسلامی توفیقی کسب نکرده اما سرمایه گذاری های کلان در بحث شبکه های مجازی انجام داده است.
حجت الإسلام وردانی در پایان ضمن اشاره به محاسن شبکه های کوثرنت و کوثربلاگ بر حضور فعال طلاب در این زمینه تأکید کرد و گفت: حضور در این عرصه سرباز می خواهد که بخشی از این سربازها در حوزه های علمیه خواهران و نیز برادران هستند. در همین راستا شبکه های کوثرنت و کوثربلاگ توسط بزرگان طراحی شد.