کد مطلب: 27804 تعداد بازدید: ۷۲۵

از مهمترین وظایف طلاب توجه به جایگاه طلبگی و عزت نفس است

از مهمترین وظایف طلاب توجه به جایگاه طلبگی و عزت نفس است

یکشنبه ۹ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۳۸:۱۶
مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران استان گلستان در بازدیدهای دوره ای خود از مدارس علمیه استان در جمع طلاب گفت: حوزه های علمیه شیعه میراث دار معارف الهی و پاسداران و حافظان دین و عقاید اسلامی اند.

«خانم حسینی واعظ» در بیان ضرورت توجه به اهداف طلبگی در حوزه های علمیه ابراز کرد: تعیین هدف در میان بانوان طلبه ضرورتی است که موفقیت در آن حوزه ها را به رشد و شکوفایی می رساند و بی توجهی به آن خسارت های جبران ناپذیری را به همراه دارد.

وی تأکید کرد: چه خوب است که اهداف بانوان طلبه در مدارس علمیه خواهران در قالب تحقیق و پژوهش بررسی شود و صاحب نظران با توجه به آسیب ها و بایسته های این مسیر، طلاب را به سوی یک هدف درست و مطمئن راهنمایی کنند.

مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه خواهران با بیان این که سربازی امام زمان(عج)، عالم دین شدن، انجام رسالت انبیاء و امامان، ترویج و تبلیغ دین و احیای سنت پیامبر(ص) و امیرالمؤمنین(ع) از والاترین وظایف و اهداف یک طلبه است، اظهار کرد: در عصر کنونی یکی از دست آوردهای انقلاب اسلامی هویت دادن به زنان برای ایفای نقش در جامعه است که در این راستا وظایف حوزه های علمیه خواهران مانند دیگر نهادهای انقلاب اسلامی بسیار مهم و راهبردی است.

حسینی واعظ ادامه داد: نقش و جایگاه زنان در حوزه های علمیه خواهران از یک سو و میزان نیاز جامعه نسبت به آگاهی از معارف دینی از سوی دیگر، باید مورد توجه بانوان طلبه قرار گیرد تا به این وسیله آرمان های نظام جمهوری اسلامی که به دست حضرت امام خمینی(ره) طراحی و به دست مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) ادامه یافته، محقق شود.

وی با اشاره به وظایف طلاب، اولین وظیفه یک طلبه را درس خواندن و بالا بردن توان علمی معرفی کرد و افزود: با توجه به گستردگی علوم دینی و سوالات گوناگونی که از یک کارشناس علمی می شود، طلاب علوم حوزوی باید توانایی پاسخگویی آن را داشته باشد.

مدیر نظارت و ساماندهی حوزه علمیه گلستان در ادامه به بحث پیرامون عزت نفس در میان طلاب پرداخت و گفت: عزت نفس یکی از عناصر اساسی پیروزی و موفقیت انسان در مسیر زندگی است که می تواند زمینه استفاده بهینه از ظرفیت ها و توان جوانی و نوجوانی را فراهم آورد.

حسینی واعظ اذعان کرد: برای دست یافتن به عزت نفس، باید مبادی تربیت از جمله خانواده، مدرسه و به طور کلی فرهنگ اجتماع را اصلاح کرد و هم آموزه های تربیتی و اخلاقی و همچنین آموزه های مربوط به شناخت و بینش افراد را غنی نمود که این خود یک کار بنیادی و ریشه ای است که همه متصدیان تعلیم و تربیت به ویژه خانواده باید رعایت کنند چنان که اساتید سلف حوزه های علمیه اینگونه بوده اند.

وی در تفسیر آیه «من یتق الله یجعل له مخرجا» اظهار کرد: منظور از آیه مبارکه فقط رسیدن به رزق و روزی نیست بلکه منظور بازگشایی علوم به روی انسان نیز می باشد. آنچه طلاب باید عنایت داشته باشند، مبارزه با نفس و خلوص نیت است.