غافل نبودن از تربیت نسل صالح؛ وظیفه زنان در عصر انتظار
غافل نبودن از تربیت نسل صالح؛ وظیفه زنان در عصر انتظار
دوشنبه ۳ خرداد ۱۳۹۵ ساعت ۰۹:۲۲:۰۲«خانم سیده نفیسه حسینی واعظ» در جمع 200 تن از طلاب و خانواده های آنان در رابطه با خصوصیات منتظران واقعی اظهار کرد: درباره مفهوم واژه انتظار توضیحات زیادی آمده ولی هیچ یک بیان کننده اصل مطلب نمی باشد. اگر دقت کنیم در می یابیم که انتظار یک امر کاملاً وجدانی است و هرکسی در زندگی با آن مواجه بوده و خواهد بود و خود شخص تعریف انتظار را در رفتار خود می یابد.
وی بیان کرد: انتظار آثار سازنده ای دارد. از جمله اینکه باعث خود سازی می شود و این به معنی مصلح پروری است. یعنی شخص منتظر به گونه ای عمل می کند که اعمال و رفتار او مورد پسند و در یک کلام مطابق فرمان امام زمان(عج) باشد.
مدیر نظارت و ساماندهی مدیریت حوز ه علمیه خواهران گلستان در راستای وظایف منتظران واقعی ابراز کرد: تهذیب نفس، دوری از گناه و تحصیل معرفت نسبت به مقام والای حضرت ولی عصر(عج)از مهم ترین وظایف شخص منتظر است و باید بدانیم به راحتی نمی توان حکومت جهانی بنا کرد مگر اینکه افرادی باشند که از همه نظر آمادگی ظهور را داشته باشند.
حسینی واعظ در بخش دیگری از سخنان خود به نقش بانوان در بحث انتظار اشاره کرد و گفت: زنان نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می دهند و با توجه به اینکه رسالت تربیت را بر دوش دارند، می توانند فرزندانی را پرورش دهند که سرباز امام زمان(عج)باشند.
وی ادامه داد: اگر به زندگی نامه شهدا نگاهی داشته باشیم، خواهیم دید رمز پیروزی آنان در به ثمر رساندن انقلاب اسلامی این بود که در دامن مادرانی پاک و با ایمان رشد یافتند. پس وظیفه زنان در عصر انتظار این است که خود را به عنوان الگوی برتر معرفی نمایند و از تربیت نسل صالح غافل نباشند.