اقتدا به زندگی و مکتب انبیا الهی و علمای دین؛ شرط انقلابی ماندن حوزه های علمیه
اقتدا به زندگی و مکتب انبیا الهی و علمای دین؛ شرط انقلابی ماندن حوزه های علمیه
پنجشنبه ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۰۸:۳۵:۰۴حجت الاسلام منصوری در جمع مدیر، جمعی از اساتید، هئیت امنا و طلاب این مدرسه ضمن تبریک اعیاد شعبانیه گفت: ماه شعبان از ماه های پر فضیلت به شمار می آید. یکی از کارهایی که بزرگان در این ماه پیشنهاد می کنند، مناجات با خداوند متعال است.
وی با بیان این که زبان از بیان مقام معلم قاصر است، بیان کرد: شاگرد برای دست یابی به درجات والای معنویت در کنار رضایت از پروردگار یکتا و والدین، باید برای جلب رضایت استاد تلاش کند. چراکه اساتید انقلابی ما همواره نوک پیکار حملات دشمنان و منافقین کور دل همچون شهید مطهری می باشند. باید در این زمینه آگاه و در چنین عرصه ای توطئه دشمنان را خنثی کرد.
حجت الإسلام منصوری با تشریح شاخصه های مقام معلم و رعایت حقوق وی بیان کرد: شاگرد باید آنگونه که در رساله حقوق امام سجاد(ع) آمده است، حق استاد را به جا آورد. چراکه برخورداری از مدیران و مدرسان انقلابی و تصمیم گیری در موقعیت های استراتژیک، شرط ماندگاری حوزه های علمیه می باشد. علمای دین در حوزه های مختلف سیاسی، اجتماعی همواره پیش قدم بوده اند. لذا دشمن در صدد کم فروغ ساختن چراغ حوزه های علمیه می باشد.
وی در پایان ضمن بیان سیره بزرگان در احترام به مقام معلم، بنیان گذار انقلاب اسلامی امام راحل را مصداق بارز عالم انقلابی دانست و ابراز کرد: زهد و تقوا، عدم تعلق به تجملات دنیا از ویژگی های امام خمینی رهبر کبیر انقلاب(ره) بود. لذا شرط دیگر انقلابی ماندن حوزه های علمیه اقتدا به زندگی و مکتب انبیا الهی و علمای دین می باشد.
گفتنی است در پایان این مراسم ضمن تجلیل از اساتید مدرسه، یکی از اساتید بیانیه مدیر حوزه های علمیه خواهران قم حجت الاسلام والمسلمین محمودرضا جمشیدی را قرائت کرد.