کد مطلب: 27282 تعداد بازدید: ۵۸۸

قرارگرفتن در مسیر بندگی و دوری از غفلت مهمترین درس از مکتب امام حسین است

قرارگرفتن در مسیر بندگی و دوری از غفلت مهمترین درس از مکتب امام حسین است

چهارشنبه ۲۹ ارديبهشت ۱۳۹۵ ساعت ۱۴:۳۷:۵۸
نماینده ولی فقیه در استان گلستان و امام جمعه گرگان در جلسه اخلاق هفتگی خود در جمع اساتید و طلاب مؤسسه آموزش عالی و مدرسه علمیه الزهراء(س) گرگان ضمن تبریک اعیاد شعبانیه پیرامون شخصیت امام حسین(ع) سخن گفت.

آیت الله نورمفیدی بیان کرد: در میان اهل بیت عصمت و طهارت(ع) برخی به دلایلی از برجستگی خاصی برخوردارند که امام حسین(ع) یکی از آنهاست. همه ائمه نور واحدند ولی توجه به روایات و سیره نبی مکرم اسلام(ص)؛ نقش محوری نهضت امام حسین(ع) را شفاف می‏سازد که نسبت به سایر ائمه معصوم(علیهم السلام)، از شایستگی و امتیاز خاصی برخوردارند.

وی ادامه داد: درس آموزی از نهضت عاشورا و پاسداری آن از خطر تحریف، از جمله محورهای مورد توجه ای است که استاد شهید مطهری با تالیف کتاب حماسه حسینی بدنبال آن بود.

نماینده ولی فقیه در استان گلستان امام حسین(ع) را مظهر عبودیت و بندگی دانست و ادامه داد: تجلی عبودیت و بندگی خدا و نیز رها شدن از قید و بندها در زندگی و نهضت امام حسین(ع) به عنوان یک اصل و اساس است.

آیت الله نورمفیدی ادامه داد: امام حسین(ع) نمونه کامل عبودیت و عبادت خداوند است که تمام اعمال و رفتارش برای خداوند بود. همه تلاش ها، فداكاري ها، ايثارها، مجاهدت ها و رشادت‌ هاي امام حسين(ع) فقط براي رضاي خدا بود. در واقع عمده‌ترين محور و كانونی كه امام حسين(ع) همواره به آن توجه داشت و لحظه‌اي از آن غافل نبود؛ رضایت خدا بود.

وی خاطر نشان کرد: قرارگرفتن در مسیر بندگی و دوری از غفلت مهمترین درس هایی است که می توان از مکتب امام حسین(ع) فراگرفت. لذا این مهم جز در سایه تلاش و مجاهدت با نفس امکان پذیر نیست.

امام جمعه گرگان ادامه داد: در جریان کربلا هرچه کار مشکل تر و شرایط سخت تر می شد، چهره امام حسین(ع) شادتر می گردید. این خصلت و فضیلت الهی در زندگی امام خمینی(ره) نیز ظهور و بروز داشت که با شدت سختی و مشکلات چهره امام شادتر می گردید. در واقع این سختی هاست که موجب رشد انسان می شود.

آیت الله نورمفیدی خطاب به طلاب گفت: با شناخت هدف و تلاش برای رسیدن به آن، خود را در مسیر بندگی خدا قرار دهید و در این راه به ائمه هدی(ع) تاسی نمایید. در کلامی نورانی از امام حسین(ع) وارد است که حضرت خدا را پشتیبان انسان هایی می داند که برای رضای او قدم بر می دارند و جز برای رضایت حق عمل نمی نمایند.